Forum » Pomoč in nasveti » Worm-KLEZ
Worm-KLEZ
BroTheR ::
Hi
Pred kratkim sem se okuzil z trojancem (worm-KLEZ), ne vem kak, ampak vseeno :) Seveda sem ga takoj, ko sem ga nasel odstranil.
No...v cem je problem? Moj outlook se vedno posilja maile z prilogo tega virusa, ceprav virusa nimam vec! Racunalnik sem preskeniral z vsemi antivirusi, iz winsov, safe mode, dos in nic ne najde!
Kaj naj naredim? help!
(pa prosim, ne mi z format c: pa z taksnimi...) :)
tnx
Pred kratkim sem se okuzil z trojancem (worm-KLEZ), ne vem kak, ampak vseeno :) Seveda sem ga takoj, ko sem ga nasel odstranil.
No...v cem je problem? Moj outlook se vedno posilja maile z prilogo tega virusa, ceprav virusa nimam vec! Racunalnik sem preskeniral z vsemi antivirusi, iz winsov, safe mode, dos in nic ne najde!
Kaj naj naredim? help!
(pa prosim, ne mi z format c: pa z taksnimi...) :)
tnx
BroTheR ::
Pravim, da sem virus ze odstranil.
Vse sem ze skoz sel in nic od tega nimam. Tudi tisti klez-tool nic ne najde. ;(
Zasledil sem tisti microsoftov security update za ie5.5, ki naj bi odpravil to ... ampak jaz mam 6.0 :\
Vse sem ze skoz sel in nic od tega nimam. Tudi tisti klez-tool nic ne najde. ;(
Zasledil sem tisti microsoftov security update za ie5.5, ki naj bi odpravil to ... ampak jaz mam 6.0 :\
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BroTheR ()
tec ::
Poglej v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\
Windows\CurrentVersion\Run, ce imas vrednost krn132 %System%\krn132.exe
Windows\CurrentVersion\Run, ce imas vrednost krn132 %System%\krn132.exe
Gandalfar ::
pojdi v Options. Pa tam najdi podpise. Pa zbrisi podpis, ki ti dodaja virus zraven ..
^_^
^_^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pridem vas pogledat na INFOS:Oddelek: Novice / Ankete | 1798 (1798) | Brane2 |
» | Imam virus?Oddelek: Programska oprema | 1091 (837) | suse80 |
» | premalo rama v win 98 seOddelek: Programska oprema | 1645 (1368) | b4d |
» | ne dela mi kombinacija tipk ctrl+alt+delete!Oddelek: Operacijski sistemi | 1311 (1131) | Heisenberg |
» | virus Klez-EOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (811) | ToniT |