Forum » Pomoč in nasveti » SATA driverji na USB?
SATA driverji na USB?
Durex ::
Živjo!
Mene pa samo zanima če bi se dalo SATA driverje naložit na USB ključ in ne na USB FDD...
Ali moram nujno vgraditi driverje v Windowse?
Lp
Mene pa samo zanima če bi se dalo SATA driverje naložit na USB ključ in ne na USB FDD...
Ali moram nujno vgraditi driverje v Windowse?
Lp
McNato ::
Mogoče BIOS tvoje osnovne plošče omogoča da emulira USB "disk" kot floppy. V tem primeru lahko naložiš driverje iz USB ključka.
teeehaaaceee ::
Z usb disketnikom sem imel same težave. 1. skopira driverje dol potem pa ko bi jih moral skopirat še 1x ne najde več disketnika. Priporočam ti da problem rešiš z Nlite programom http://www.nliteos.com/download.html in integriras gonilnike za sata kontroler v instalacijo WIN XP
We live in a moment, a moment in time...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3483 (3107) | daBunks23 |
» | Floppy - USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1726) | slolujz |
» | Win XP na novem Asus Laptop-u - problem pri instalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1424 (1329) | Macx95 |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4854 (3436) | al3s |
» | Instalacija WINXP na SATA disk v prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 954 (826) | ziviky |