» »

Rabim pomoč: Photoshop mi noče odpreti .PS datoteke!?

Rabim pomoč: Photoshop mi noče odpreti .PS datoteke!?

Du5aN ::

V photoshopu CS2 želim odpreti eno datoteko s končnico .PS (Post Script), vendar mi je noče odpreti in mi javi sledečo napako:

"Could not complete your request because the parser module cannot parse the file." :O

Mogoče kdo ve, v čem je problem oz. na kakšen način bi datoteko lahko odprl ali pretvoril v kakšen drug format? Sem že iskal po googlu, vendar nisem našel nič uporabnega...

Hvala vsem za pomoč! :\

Izi ::

Photoshop javi, da ne more odpreti datoteke, ko uporabi filter, ki je namenjen za odpiranje .PS datotek.
Sta samo 2 možnosti. Ali datoteka sploh ni Post Script ali pa je poškodovana.

Lahko probaš odpreti še v kakšnem drugem programu, ki odpira post script na primer Corel Draw.
Če ti jo je kdo poslal, mu reci, da naj pošlje ponovno. Mogoče se ni prenesla v celoti in jo kakšen del manjka ali pa se je med prenašanjem nekako pokvarila.

opeter ::

Photoshop v osnovi ne odpira .PS... :\
Lahko z Adobejevim Distillerjem (programček priložen zraven Adobe Acrobat paketa) pretvoriš v PDF in le tega uvoziš v Photoshop, ali pa v Illustrator.
Še ena možnost je, da si preneseš GhostScript in si s tem ogledaš vsebino PS datoteke.

Ampak v kočni fazi kot sem že napisal moraš .PS datoteko "premleti" oz. konvertirati v PDF format.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slaba kvaliteta slik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
111126 (835) aaads
»

InDesign CS - importiranje v Corel