Forum » Pomoč in nasveti » Rabim pomoč: Photoshop mi noče odpreti .PS datoteke!?
Rabim pomoč: Photoshop mi noče odpreti .PS datoteke!?
Du5aN ::
V photoshopu CS2 želim odpreti eno datoteko s končnico .PS (Post Script), vendar mi je noče odpreti in mi javi sledečo napako:
"Could not complete your request because the parser module cannot parse the file."
Mogoče kdo ve, v čem je problem oz. na kakšen način bi datoteko lahko odprl ali pretvoril v kakšen drug format? Sem že iskal po googlu, vendar nisem našel nič uporabnega...
Hvala vsem za pomoč!
"Could not complete your request because the parser module cannot parse the file."
Mogoče kdo ve, v čem je problem oz. na kakšen način bi datoteko lahko odprl ali pretvoril v kakšen drug format? Sem že iskal po googlu, vendar nisem našel nič uporabnega...
Hvala vsem za pomoč!
Izi ::
Photoshop javi, da ne more odpreti datoteke, ko uporabi filter, ki je namenjen za odpiranje .PS datotek.
Sta samo 2 možnosti. Ali datoteka sploh ni Post Script ali pa je poškodovana.
Lahko probaš odpreti še v kakšnem drugem programu, ki odpira post script na primer Corel Draw.
Če ti jo je kdo poslal, mu reci, da naj pošlje ponovno. Mogoče se ni prenesla v celoti in jo kakšen del manjka ali pa se je med prenašanjem nekako pokvarila.
Sta samo 2 možnosti. Ali datoteka sploh ni Post Script ali pa je poškodovana.
Lahko probaš odpreti še v kakšnem drugem programu, ki odpira post script na primer Corel Draw.
Če ti jo je kdo poslal, mu reci, da naj pošlje ponovno. Mogoče se ni prenesla v celoti in jo kakšen del manjka ali pa se je med prenašanjem nekako pokvarila.
opeter ::
Photoshop v osnovi ne odpira .PS...
Lahko z Adobejevim Distillerjem (programček priložen zraven Adobe Acrobat paketa) pretvoriš v PDF in le tega uvoziš v Photoshop, ali pa v Illustrator.
Še ena možnost je, da si preneseš GhostScript in si s tem ogledaš vsebino PS datoteke.
Ampak v kočni fazi kot sem že napisal moraš .PS datoteko "premleti" oz. konvertirati v PDF format.
Lahko z Adobejevim Distillerjem (programček priložen zraven Adobe Acrobat paketa) pretvoriš v PDF in le tega uvoziš v Photoshop, ali pa v Illustrator.
Še ena možnost je, da si preneseš GhostScript in si s tem ogledaš vsebino PS datoteke.
Ampak v kočni fazi kot sem že napisal moraš .PS datoteko "premleti" oz. konvertirati v PDF format.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slaba kvaliteta slik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (835) | aaads |
» | InDesign CS - importiranje v CorelOddelek: Programska oprema | 1245 (1214) | prebujen |
» | Grafična priprava za tiskOddelek: Pomoč in nasveti | 4424 (3997) | Matev |
» | Zakaj ni šumniki v pdf datoteki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2930 (2831) | lopov |
» | Šumniki in Photoshop 5.5Oddelek: Izdelava spletišč | 1352 (1219) | darh |