Forum » Kaj kupiti » Kje največja izbira prenosnikov v živo?
Kje največja izbira prenosnikov v živo?
tony1 ::
Zdravo.
Ker sem se pri nakupu prejšnjega "kitajskega" prenosnika po spletu grdo opekel, ker se mi ga, bedaku, ni dalo iti v živo pogledat v štacuno, se bom tokrat nakupa lotil drugače
Torej, zanima me, kje imajo veliko izbiro prenosnikov v živo, najbolje bi bilo, da so že odprti razstavljeni na polici... V poštev pridejo fizične trgovine v Lj+okolici...
Najbolj bi me zanimale solidne znamke tipa HP, Toshiba, Sony Vaio, Dell...
Hvala za pomoč
Tony
Ker sem se pri nakupu prejšnjega "kitajskega" prenosnika po spletu grdo opekel, ker se mi ga, bedaku, ni dalo iti v živo pogledat v štacuno, se bom tokrat nakupa lotil drugače
Torej, zanima me, kje imajo veliko izbiro prenosnikov v živo, najbolje bi bilo, da so že odprti razstavljeni na polici... V poštev pridejo fizične trgovine v Lj+okolici...
Najbolj bi me zanimale solidne znamke tipa HP, Toshiba, Sony Vaio, Dell...
Hvala za pomoč
Tony
tony1 ::
Hvala vsem za pomoč
Če bo kdaj prišlo prav še komu: še največ izbire so pričakovano imeli v BB Giga nasproti Koloseja (bivši BOF).
Če bo kdaj prišlo prav še komu: še največ izbire so pričakovano imeli v BB Giga nasproti Koloseja (bivši BOF).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1229 (1073) | bluefish |
» | Dilema pri nakupu prenosnika...Oddelek: Kaj kupiti | 2246 (1842) | krizkraz |
» | Pomoč pri nakupu TV... LCD, LED LCD, plazma?Oddelek: Kaj kupiti | 11200 (7784) | forummaster |
» | Kateri kabel (povezava računalnika in plazme) ?Oddelek: Kaj kupiti | 4064 (3248) | Okapi |
» | Kateri LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 3305 (2475) | xnnx |