Forum » Loža » Cena/ponudba potovalnih agencij
Cena/ponudba potovalnih agencij
Atos ::
Koledarsko se je že začela pomlad, kar med drugim pomeni, da nekateri že (spet drugi so to že opravili) načrtujemo poletne počitnice in izlete. Pri tem pa marsikoga (tako kot recimo mene) bega, katero agencijo izbrati in kam iti.
OK, lokacija je načeloma že določena (recimo sredozemlje - grčija, španija,...). Sedaj me predvsem zanima katere agencije priporočate. Take, ki so zaupanja vredne, dobre in predvsem tudi poceni. Se pravi čim nižja vrednost količnika "cena/ponudba" ;)
Seveda se lahko razpišete tudi o drugih lokacijah, saj verjamem, da ima marsikdo podobne dileme in vedno je lepo videti, kako so drugi bili zadovoljni z določeno lokacijo in agencijo.
LP, Rok
OK, lokacija je načeloma že določena (recimo sredozemlje - grčija, španija,...). Sedaj me predvsem zanima katere agencije priporočate. Take, ki so zaupanja vredne, dobre in predvsem tudi poceni. Se pravi čim nižja vrednost količnika "cena/ponudba" ;)
Seveda se lahko razpišete tudi o drugih lokacijah, saj verjamem, da ima marsikdo podobne dileme in vedno je lepo videti, kako so drugi bili zadovoljni z določeno lokacijo in agencijo.
LP, Rok
Zeberdee ::
V času interneta in rezervacij preko interneta ne potrebuješ turističnih agencij več, če obvladaš medij. V bistvu ti v hotelih višjih kategorij ponujajo mnogokaj, če se le prijaviš direktno (taxy, popuste pri lokalnih ta). Edin problem iz Slovenije so še vedno poleti, ki so v večini samo čarterski.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dominikanska republikaOddelek: Loža | 5058 (1181) | jarre |
» | Morje 2014Oddelek: Loža | 1436 (791) | swift |
» | Darilni bon in najboljša turistična agencija (best p/p)Oddelek: Loža | 3203 (2731) | MIHAc27 |
» | Prišel na plačan dopust, a lastnik o tem ne želi slišatiOddelek: Loža | 6244 (4386) | fosil |
» | Maturantski -> IOS -> Katera agencija?!Oddelek: Loža | 4667 (3619) | Trubadur |