Forum » Omrežja in internet » MOBITEL itak paket 50gb
MOBITEL itak paket 50gb
pozitron ::
Zdravo,
sodelavec ima namen vzeti ta 50gb paket. Internet bi bil namenjen, igranju iger online, surfanje, ter p2p uporaba (zmerna). Zanima me, če teh 50 gb zadostuje, pač kar bo download-u
tolk bo porabu, to mi je jasno. Nimam pa predstave, kolk pobere online igranje, ter surfanje. Prosim za kakšen nasvet. Bo 50gb dovolj?
sodelavec ima namen vzeti ta 50gb paket. Internet bi bil namenjen, igranju iger online, surfanje, ter p2p uporaba (zmerna). Zanima me, če teh 50 gb zadostuje, pač kar bo download-u
tolk bo porabu, to mi je jasno. Nimam pa predstave, kolk pobere online igranje, ter surfanje. Prosim za kakšen nasvet. Bo 50gb dovolj?
AndrejS ::
Za igranje online iger ne priporočam.
Primer : Ping www.siol.net
preko mobitela = 90 - 100 ms
Ping triera = 3-5 ms
Primer : Ping www.siol.net
preko mobitela = 90 - 100 ms
Ping triera = 3-5 ms
pozitron ::
To vem tudi sam. Ampak tako so se odločili in v bistvu jim je to edina možnost za net.
Zanima me res samo koliko gb mesečno bi približo porabil za surfanje, online igranje, maile, etc.
Zanima me res samo koliko gb mesečno bi približo porabil za surfanje, online igranje, maile, etc.
Pyr0Beast ::
Bo kr ene 20G
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vanadium ::
Fotr ma 1gb paket pa tak za normalno surfanje še kar zdrži samo fajn je če maš kak DL meter da ti meri koliko si že porabil je pa res da kakršn koli download rabi mu pa jas cuknem ker mam 10/10 doma Kaj pa če vzame wimax če je že možnost. Komercialno ga že ponujajo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
bluefish ::
ob kakršnikoli povezavi z internetom se morajo med tabo in obiskano stranjo izmenjati podatki, strani se deloma tudi shranijo na disk,... Enako je pri igrah, kjer se pretakajo informacije o tvojih položajih, položaju soigralcev,... Recimo razlaga na simple način.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Cokolesnik ::
Preberi si tudi moj prispevek.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Tody ::
Nevem če še ampak mobitel računa vsak prenesen bit, tudi un k gre nazaj k njim torej 50 gb ni samo downloada ampak tud uploada...
Sam tok da ne bo kdo jokal zarad prevelkega računa :D
Sam tok da ne bo kdo jokal zarad prevelkega računa :D
UNIVERZUM ::
Glede na to da sem si do sedaj lastil GIGA (10gb) paket, lahko rečem da zadošča osnovnim potrebam za surfanje online igranje (WoW 150-500ms) ter kakšnemu filmu z travnika (ne nabiraj rožic preveč). Streljačin ravno ne bo nabijal, čeprav govorim o UMTS signalu in ne o HSDPA (ta naj bi bil hitrejši).
Torej kakšni dvd filmov ostalo za surfanje in igre pa nikoli nisem dobil opozorila da imam na voljo zadnjih 10% prenosa, kar bi zneslo 1gb.
50gb več kot dovolj
Torej kakšni dvd filmov ostalo za surfanje in igre pa nikoli nisem dobil opozorila da imam na voljo zadnjih 10% prenosa, kar bi zneslo 1gb.
50gb več kot dovolj
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13952 (11449) | opeter |
» | Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splačaOddelek: Omrežja in internet | 3721 (2686) | tictac |
» | Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11322 (8932) | bf4ed |
» | Kaj vse potebujem za NET preko Mobitela ?Oddelek: Omrežja in internet | 1880 (1615) | Matheeew |
» | Dial-up obupanecOddelek: Omrežja in internet | 3020 (2144) | Pesimist |