» »

MOBITEL itak paket 50gb

MOBITEL itak paket 50gb

pozitron ::

Zdravo,

sodelavec ima namen vzeti ta 50gb paket. Internet bi bil namenjen, igranju iger online, surfanje, ter p2p uporaba (zmerna). Zanima me, če teh 50 gb zadostuje, pač kar bo download-u
tolk bo porabu, to mi je jasno. Nimam pa predstave, kolk pobere online igranje, ter surfanje. Prosim za kakšen nasvet. Bo 50gb dovolj?

AndrejS ::

Za igranje online iger ne priporočam.

Primer : Ping www.siol.net

preko mobitela = 90 - 100 ms
Ping triera = 3-5 ms

To vem tudi sam. Ampak tako so se odločili in v bistvu jim je to edina možnost za net.

Zanima me res samo koliko gb mesečno bi približo porabil za surfanje, online igranje, maile, etc.

Pyr0Beast ::

Bo kr ene 20G
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Se parvi tut normalno surfanje in online igranje pobereta download. Zakaj oz. kako?

Vanadium ::

Fotr ma 1gb paket pa tak za normalno surfanje še kar zdrži samo fajn je če maš kak DL meter da ti meri koliko si že porabil ;) je pa res da kakršn koli download rabi mu pa jas cuknem ker mam 10/10 doma :D Kaj pa če vzame wimax če je že možnost. Komercialno ga že ponujajo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vanadium ()

Ok. Hvala za odgovore. Škoda samo, da sta 5gb in 50gb paketa in da ni tut neki vmes.

bluefish ::

ob kakršnikoli povezavi z internetom se morajo med tabo in obiskano stranjo izmenjati podatki, strani se deloma tudi shranijo na disk,... Enako je pri igrah, kjer se pretakajo informacije o tvojih položajih, položaju soigralcev,... Recimo razlaga na simple način.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Cokolesnik ::

Preberi si tudi moj prispevek.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Tody ::

Nevem če še ampak mobitel računa vsak prenesen bit, tudi un k gre nazaj k njim torej 50 gb ni samo downloada ampak tud uploada...

Sam tok da ne bo kdo jokal zarad prevelkega računa :D

UNIVERZUM ::

Glede na to da sem si do sedaj lastil GIGA (10gb) paket, lahko rečem da zadošča osnovnim potrebam za surfanje online igranje (WoW 150-500ms) ter kakšnemu filmu z travnika (ne nabiraj rožic preveč). Streljačin ravno ne bo nabijal, čeprav govorim o UMTS signalu in ne o HSDPA (ta naj bi bil hitrejši).

Torej kakšni dvd filmov ostalo za surfanje in igre pa nikoli nisem dobil opozorila da imam na voljo zadnjih 10% prenosa, kar bi zneslo 1gb.

50gb več kot dovolj
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6713951 (11448) opeter
»

Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splača

Oddelek: Omrežja in internet
293721 (2686) tictac
»

Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5211322 (8932) bf4ed
»

Kaj vse potebujem za NET preko Mobitela ?

121880 (1615) Matheeew
»

Dial-up obupanec

463019 (2143) Pesimist

Več podobnih tem