Forum » Operacijski sistemi » Inštalacija WinXP pro na prenosnik
Inštalacija WinXP pro na prenosnik
jjohny ::
Nabavil sem nov prenosnik HP 8710p, ki ima naložen FreeDos. Zraven nisem dobil nobenih driverjev. Zanima me kakšen je sedaj postopek, da naložim WinXP pro?
lp, jani
lp, jani
ender ::
Načeloma vtakneš noter CD in nastaviš BIOS da starta s CDja. Pa spotoma v BIOSu še nastavi SATA način na "Compatible" (ali IDE, oz. nekaj kar ni AHCI ali Native, razen če ne boš naredil CDja, ki že ima integrirane AHCI gonilnike).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Saintek ::
Ko boš imel gor xp-je pa si potegni dol vse gonilnike za tvoj prenosnik Link upam da je pravi model, ki je v linku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saintek ()
jjohny ::
Najraje bi naredil CD s integriranimi driverji. A mi lahko kdo pove kako to naredim? Vem samo to, da rabim program n-Lite.
lp, jani
lp, jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2547 (1440) | Zheegec |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2024 (1525) | Gutjerez |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8653 (5102) | d4rko |
» | Kako naj instaliram winxp, če moj novi notebook s sata diskom, ki nima disketnika???HOddelek: Pomoč in nasveti | 4846 (3428) | al3s |
» | vista problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3160 (2819) | markk1 |