Forum » Šola » seminarska naloga
seminarska naloga
Zimavc ::
Pozdrav,
v šoli imam za narediti nalogo o internetnih klepetalnicah. Sam poznam samo MSN, skype in IRC. Prosil bi vas za pomoč.
Hvala
lp
v šoli imam za narediti nalogo o internetnih klepetalnicah. Sam poznam samo MSN, skype in IRC. Prosil bi vas za pomoč.
Hvala
lp
drola ::
Mogoče ti bo zanimivo predavanje Analiza svetovnega socialnega omrežja: Omrežje pogovorov MSN Messenger, ki si ga lahko ogledaš na http://video.kiberpipa.org/.
Sicer pa so poleg zgoraj naštetih še AIM, ICQ, Google Talk,... in ostali.
Sicer pa so poleg zgoraj naštetih še AIM, ICQ, Google Talk,... in ostali.
https://drola.si
MihaFirst ::
Ojla!
Daleč od tega, da mi je to izrazoslovje blizu, ampak spletne klepetalnice so po angleško chat.
Evo ti Wiki definicija
Tole je fantastična raziskovalna naloga na temo tehnologij spletnega povezovanja in komunikacije.
Tule maš praktično vse IM programe: Link od edwarda ker je ful prijazn
Google zadetki za chat
za začetek maš dovolj :)
Daleč od tega, da mi je to izrazoslovje blizu, ampak spletne klepetalnice so po angleško chat.
Evo ti Wiki definicija
Tole je fantastična raziskovalna naloga na temo tehnologij spletnega povezovanja in komunikacije.
Tule maš praktično vse IM programe: Link od edwarda ker je ful prijazn
Google zadetki za chat
za začetek maš dovolj :)
Reid ::
Ko smo že pri seminarskih nalogah...jaz imam letos pri psihologiji za narest vprašalink o agresivnosti. Imam narejeno že celotno seminarsko rabim le še vprašalink o agresivnosti. Sem že gledal po netu, google itd. najde mi samo Buss in Durkejev vprašalink, ostalo pa nič...vprašalink naj bi sestavil sam, ampak bi bilo dobro, da bi imal vsaj nek osnutek nekje, da bi vsaj videl kako in kaj (pa ne buss in durkejev). Mogoče zna kdo pomagat?
All you have to decide is what to do with the time that is given to you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Reid ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube 'podpira' HTML5Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6250 (5153) | techfreak :) |
» | KiberpipaOddelek: Loža | 1467 (1190) | hamax |
» | Tehnokomuna KiberpipaOddelek: Novice / Kiberpipa | 3975 (3164) | nietka |
» | OpenOffice.org brezplačni tečaj v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 4341 (3682) | Poldi112 |
» | Pipin odprti termin: Računalniški kriminal v SlovenijiOddelek: Novice / Kiberpipa | 4100 (3297) | Duhec |