Forum » Programska oprema » Service namesto programa za scanner gumbe
Service namesto programa za scanner gumbe
Phoebus ::
Imam canonov skaner ki ima spredaj gumbe (copy, scan, pdf, email). Da ti gumbi "delujejo", mora bit vklopljena aplikacija "CanoScan Toolbox".
Zanima me, če kdo pozna kako aplikacijo za windowse ki se naloži kot service (ali tray aplikacija, nikakor pa ne kot "polna aplikacija") ki ima enako funkcionalnost, da mi ne bi bilo treba pred skeniranjem laufat tega jajca.
Zanima me, če kdo pozna kako aplikacijo za windowse ki se naloži kot service (ali tray aplikacija, nikakor pa ne kot "polna aplikacija") ki ima enako funkcionalnost, da mi ne bi bilo treba pred skeniranjem laufat tega jajca.
fosil ::
Jaz mam tud canon skener in nimam tega vklopljenega. To se vklop šele ko pritisneš kakšen gumb na scanerju. Mal preveri nastavitve oziroma izbriš zadevo is startupa.
Mislim pa da moraš, ko aplikacija ne laufa gumb pritisnit za nekoliko dalj časa.
Mislim pa da moraš, ko aplikacija ne laufa gumb pritisnit za nekoliko dalj časa.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skener (KYOCERA) ne dela v večini programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1087) | Nejcos |
» | Linux nadomestki Windows programov?Oddelek: Programska oprema | 2090 (1387) | slitkx |
» | Kje danes kupiti kakšno multifunkcijsko napravo v akciji?Oddelek: Kaj kupiti | 2096 (1509) | perci |
» | težava v firefox mozziliOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1337) | gorenjc |
» | Virus problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1071) | toblak |