» »

problem z radeon x1650 ( črte, pike )

problem z radeon x1650 ( črte, pike )

paradoks ::

LP, mam grafično radeon x1650 in v špilih ki jih igram se mi prikazujejo črte, pikice , kvadratki. Zanima me kaj bi to lahko bilo. Namestiu sm nove driverje, v Dx in v sistemu kaže da je vse ok z grafo. Kaj bi to lahko bilo? hvala za odgovor

blackbfm ::

2 možnosti:

1) pregrevanje
2) fuč grafična

Pregrevanje se da še zrihtat, tisto drugo pa ne. Če je fuč ti bo slej ko prej crknila..no loh tut deluje dalj časa (recimo par mesecev), samo ko je enkrat tkole ni kul. Najboljše da uveljavljaš garancijo, če jo maš..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

hvala za odgovor.
SAmo še neki, a to pol je zihr grafična, kako bi lohk to vidu, kako to lahko ugotovim. Ker na prvi pogled je use ok, vse dela normalno samo pri špilih ki so bolj zahtevni začne delat kvadrate črte itd.. recimo na scareface če igram na najbol bedno grafiko je ok ( 640*860 ) čim dam na več začne sesuvat.
A je kakšn program ki mi bo za zihr povedu kaj je narobe oziroma da je grafična fuč.
Gre se mi samo zato, ker ne bi rad nove grafe kupu pa pol da vidm da je kej druzga
hvala za odgovor

blackbfm ::

Pomoje je 100% nekaj z grafično. Testiraj svojo grafično na drugem kompu..oz na svojem kompu probaj drugo. Daj malo poglej ventilator če ti sploh deluje. Mogoče je zabasan s prahom in ga je potrebno spucat..

ok hvala lepa za odgovore, sem zamenjou grafično in dela zadeva normalno!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for Speed: Most Wanted

Oddelek: Igre
121126 (871) kitl76
»

Računalnik zmrzne

Oddelek: Strojna oprema
201848 (1499) Riff
»