» »

zemljevid (lokacija podjetja)

zemljevid (lokacija podjetja)

mte ::

Iščem najboljšo varianto, kako vključiti zemljevid z lokacijo podjetja na spletno stran. Najdi.si zemljevid mi nekako ne sede (poleg tega da ni prilagodljiv in ne ravno najboljše izgleda tudi vrisani podatki niso ravno najbolj točni), google maps na konkretni lokaciji ni dovolj natančen, pa me zanima, kakšne možnosti še obstajajo, pri katerih bi recimo glede pogojev uporabe zadostovala navedba vira? Dovolj bi mi bila slika, ne rabim povečevanja in premikanja, kot jih ponujata najdi.si in google maps.
hvala,
lp matej

Ziga Dolhar ::

Marsikje to rešujejo z uporabo kakega generičnega zemljevida (recimo onega iz TIS-a), ki ga minimalizirajo (odstranijo odvečne podatke ...) in recimo prebarvajo v barve, ki se bolj skladajo z zasnovo CGPja oz. spletne strani.

(Nekoč sem opazoval kolegico, ki je tako 'prebarvala' zemljevid centra Ljubljane - med drugim vse bajte :). Rezultat nekaj ur je bil natančen in uporaben zemljevid, ki ni dajal cenenega izgleda skrinšota s telefonskega imenika, in se je lepo skladal s spletno stranjo, v katero je bil vključen.)
https://dolhar.si/

harvey ::

Točno tako kot je dejal Ziga Dolhar, samo urice pa tečejo....

Tody ::

Mogoče ti to pomaga kaj Geopedia - Beta

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bing prehitel Yahoo, Google daleč spredaj

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
186308 (5256) Looooooka
»

Nov Najdi.si

Oddelek: Loža