Forum » Izdelava spletišč » zemljevid (lokacija podjetja)
zemljevid (lokacija podjetja)
mte ::
Iščem najboljšo varianto, kako vključiti zemljevid z lokacijo podjetja na spletno stran. Najdi.si zemljevid mi nekako ne sede (poleg tega da ni prilagodljiv in ne ravno najboljše izgleda tudi vrisani podatki niso ravno najbolj točni), google maps na konkretni lokaciji ni dovolj natančen, pa me zanima, kakšne možnosti še obstajajo, pri katerih bi recimo glede pogojev uporabe zadostovala navedba vira? Dovolj bi mi bila slika, ne rabim povečevanja in premikanja, kot jih ponujata najdi.si in google maps.
hvala,
lp matej
hvala,
lp matej
Ziga Dolhar ::
Marsikje to rešujejo z uporabo kakega generičnega zemljevida (recimo onega iz TIS-a), ki ga minimalizirajo (odstranijo odvečne podatke ...) in recimo prebarvajo v barve, ki se bolj skladajo z zasnovo CGPja oz. spletne strani.
(Nekoč sem opazoval kolegico, ki je tako 'prebarvala' zemljevid centra Ljubljane - med drugim vse bajte :). Rezultat nekaj ur je bil natančen in uporaben zemljevid, ki ni dajal cenenega izgleda skrinšota s telefonskega imenika, in se je lepo skladal s spletno stranjo, v katero je bil vključen.)
(Nekoč sem opazoval kolegico, ki je tako 'prebarvala' zemljevid centra Ljubljane - med drugim vse bajte :). Rezultat nekaj ur je bil natančen in uporaben zemljevid, ki ni dajal cenenega izgleda skrinšota s telefonskega imenika, in se je lepo skladal s spletno stranjo, v katero je bil vključen.)
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bing prehitel Yahoo, Google daleč spredajOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6308 (5256) | Looooooka |
» | Nov Najdi.siOddelek: Loža | 2580 (1658) | recmajkemi |
» | zemljevid.najdi.siOddelek: Izdelava spletišč | 2284 (2094) | Gost |
» | Telekom kupil Najdi.si (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 11143 (7924) | Tody |
» | Najdi.si zemljevidOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12770 (10827) | CaqKa |