Forum » Pomoč in nasveti » Trgovina Mobi svet?
Trgovina Mobi svet?
Tea Time ::
Lep pozdrav,
kupujem nov mobitel in sicer sem si ogledal Nokio 6500 Classic. Primerjal sem cene (Mobitel, Mobi svet)... Pozna kdo to trgovino?
http://www.mobisvet.si/si/o-nasem-podjetju-d1.shtml
Kakšne izkušnje z njimi, predlogi? Razlika v ceni je ogromna (130 €)! Bi pa rad vedel čimveč pred nakupom...
Hvala za komentarje,
lep vikend.
kupujem nov mobitel in sicer sem si ogledal Nokio 6500 Classic. Primerjal sem cene (Mobitel, Mobi svet)... Pozna kdo to trgovino?
http://www.mobisvet.si/si/o-nasem-podjetju-d1.shtml
Kakšne izkušnje z njimi, predlogi? Razlika v ceni je ogromna (130 €)! Bi pa rad vedel čimveč pred nakupom...
Hvala za komentarje,
lep vikend.
Have a break!
- spremenil: Tea Time ()
markk1 ::
jaz sem ze par telefonov kupil tukaj in nimam nekih slabih izkusenj. en telefon mi je sicer crknil pa ga dal na servis in mi pol z drugim zamenjal (kupil rabljene telefone).
lp
lp
CyberDuck ::
Jaz sem ravno prejsnji teden narocil nokio E51 pri njih in je vse potekalo brez problema. V petek sem palcal zadevo in se isti dan so mi dali na posto. Predvidevam da je bil paket ze v soboto na nasi posti vendar je bila zaprta, tako sem ga dobil v ponedeljek. Telefon je ok in vse stima kot mora.
Lp
Lp
Tea Time ::
mark1
lahko vprašam, kaj točno se je zgodilo in kaj si mislil s tem:"en telefon mi je sicer crknil pa ga dal na servis in mi pol z drugim zamenjal (kupil rabljene telefone). " o rabljenem telefonu?
Hvala za kometnarja!
LP
lahko vprašam, kaj točno se je zgodilo in kaj si mislil s tem:"en telefon mi je sicer crknil pa ga dal na servis in mi pol z drugim zamenjal (kupil rabljene telefone). " o rabljenem telefonu?
Hvala za kometnarja!
LP
Have a break!
markk1 ::
mislim da je tipkovnica al ekran sel nisem ziher. nekaj od tega. ja jaz sem tukaj kupoval rabljene telefone. ker prodaja nove in rabljene telefone. za nove ti ne vem svetovat kako in kaj so. ma pa kr dobro izbiro vcasih.
lp
lp
El Nino ::
Meni se zdi da je tam oče neke baterije za svojga SE W810i kupoval. Hitro je stvar dobil, pa bil nasploh zelo zadovoljen. Priporoča.
Lordvrto ::
Dober dan!
Jaz sem malo razmišljal o nakupu nokie N96 v
MobiSvetu in je samo 399.00€ in na drugih prodajnih mestih
(mimovrste,bigbang...) je cena več kot 600€!
Pa čudno je da je tukaj tako poceni ker je samo 399.00€
in me zanima če je mobitel že rabljen ali čisto uriginalno zapakiran in v prodaji čisto nov?
Jaz sem malo razmišljal o nakupu nokie N96 v
MobiSvetu in je samo 399.00€ in na drugih prodajnih mestih
(mimovrste,bigbang...) je cena več kot 600€!
Pa čudno je da je tukaj tako poceni ker je samo 399.00€
in me zanima če je mobitel že rabljen ali čisto uriginalno zapakiran in v prodaji čisto nov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobisvet.siOddelek: Pomoč in nasveti | 7903 (1035) | enemon |
» | Kateri mobilnik do 300€ brez vezaveOddelek: Mobilne tehnologije | 7856 (6931) | ;-) |
» | Nokia N79 ali Nokia 5800 XpressMusicOddelek: Mobilne tehnologije | 3063 (1339) | zuz3k |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 6910 (5637) | gregor |
» | Nokia N96 V mobisvetOddelek: Pomoč in nasveti | 1567 (1419) | Lordvrto |