» »

Prenosnik delo nenormalno počasi!

Prenosnik delo nenormalno počasi!

kitesurfer ::

Pozdravljeni
Imam problem s prenosnikom, do sedaj je bilo vse vredu, zej pa kr na enkrat dela zelo oziroma nenormalno počasi!
Ko odprem mozzilo traja pol minute da mi odpre gooogle. Sem preveril speedtest in mi kaže hitrost prenosa vredu, tako da mislim da je nekaj narobe na samem prenosniku!
Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo in kaj lahko naredim??

hvala za pomoč!!

Jakka ::

Premalo informacij za kakšen konkreten odgovor. Verjetno pa s prenosnikon ni nič narobe, prej je problem v internetni povezavi.

Ko odpira neko stran 30 sekund, kaj piše in koliko časa spodaj levo v Firefox-u. Koliko časa "Looking for...", "Waiting for..." in "Transferrinf data from...".

Povej še kako imaš prenosnik priklopljen na internet. Kateri isp, kakšen internetni dostop. Če je preko routerja, kakšno je omrežje, koliko računalnikov, kdo še uporablja to povezavo. Mogoče tisti veliko prenaša preko p2p. Čim več informacij.

kitesurfer ::

Hvala za pomoč!

Na internet sem preklopljen direktno preko modema, brez povezave preko ruterja, tudi noben p2p program ne uporabljam. Internetni ponudnik je t2, vendar do ne davnega je bilo vse vredu.
Ko naredim speedtest za povezavo na internet mi pokaže normalne hitrosti 960/234.
Na internet sem priklopljen sam, tako da mislim da mi nihče ne more uvirat povezave!

Duhec ::

Poizkusi, če v varnem zagonu prideš na internet.Če dela normalno imaš sw problem.Preskeniraj proti zajedalcem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xbox nagaja (ali moj pc mogoče?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
61391 (1250) Beef
»

Razlika v SPEEDTEST-u med WI-FI in LAN

Oddelek: Omrežja in internet
8863 (812) Mavrik
»

windows 7 vs. XP

379008 (8843) dree
»

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
577912 (7258) ArchNem
»

router ali switch?

61396 (1316) ANGEL_B

Več podobnih tem