Forum » Programiranje » Nova internetna igra
Nova internetna igra
Mohic ::
Včeraj zvečer sem premišljeval, kakšno igro bi naredil, da bi bila zanimiva skoraj vsem ljudem. Ko sem samo pomislil na lineriderja kako je zaslovel sem moral to mojo idejo prenesti sem na ta forum.
Iščem osebo, ki zna oz. obvlada flash (se mi zdi da ta igra bo delovala v flashu).
Kaj točno se bo dogajalo v igri je seveda skrivnost (zaradi kraje ideje)
Povem pa lahko le toliko, da bo igro mogoče igrat več ljudi naenkrat !
Torej vse, ki vas to zanima, samo napišite tukaj, da ste zmožni izpolniti mojo žejo in jaz vas bom kontaktiral !
Iščem osebo, ki zna oz. obvlada flash (se mi zdi da ta igra bo delovala v flashu).
Kaj točno se bo dogajalo v igri je seveda skrivnost (zaradi kraje ideje)
Povem pa lahko le toliko, da bo igro mogoče igrat več ljudi naenkrat !
Torej vse, ki vas to zanima, samo napišite tukaj, da ste zmožni izpolniti mojo žejo in jaz vas bom kontaktiral !
Mohic ::
Igra bo podobno delovala kot je to.http://lunchtimers.com/game/?game=lette...
Ampak čisto drugačna tema
Ampak čisto drugačna tema
xeon ::
Sposoben je vsak neki tazga nardit, treba je pa znat. Če te je vprašal koliko je plačilo, očitno da je sposoben. Js osebno sem že delal nekaj podobnega, in to ni nobena umetnost izdelat nekaj takega, je pa velik igranja stem, tko da če bi ti js delal tako igrco s črkam bi ti zračunal najmanj 1000€. Misliš da ti se ne bi bolj splačalo naučit flash pa sam nardit?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manjka v blagajni ob koncu dneva? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9831 (8169) | St235 |
» | Medal Of Honor 2010 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 39333 (28738) | Clubraider |
» | UPN koda namenaOddelek: Loža | 13871 (11576) | Vikking |
» | Star Trek Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6312 (4084) | Pesimist |
» | Pridružite se nam - B.U.G. StudiosOddelek: Programiranje | 4595 (2796) | UFOKatarn |