Forum » Omrežja in internet » Kako poslati sporocilo po mrezi?
Kako poslati sporocilo po mrezi?
Racunalnik ::
V mrezi bi na racunalnik ki ga najdem na spisku poslal sporocilo tako da se na tistem racunalniku uporabniku pojavi nekaksno okno z vsebino sporocila.Ce se de brez potrebe po ip nalsovu,ampak po imenu ki ga najdes v searchu v winsih.
msn,mail in ostalo odpade.
Povejte mi cim vec enostavnih variant.Mislim da sem enkrat bral ukaz netsend?
msn,mail in ostalo odpade.
Povejte mi cim vec enostavnih variant.Mislim da sem enkrat bral ukaz netsend?
- spremenilo: Racunalnik ()
Chessman ::
Prav si slišal ukaz je NETSEND ampak žal v wisti več ni podprt, je M$ rekel da je zato ponovem MSN in ga je ukino. Sem pa enkrat videl dodatek kateri ti je usposobil NETSEND tudi v Visti.
probaj srečo imaš dalje link na Free Netsend ga pa nisem sprobal zdaj tako da nevem če dela
probaj srečo imaš dalje link na Free Netsend ga pa nisem sprobal zdaj tako da nevem če dela
Nemelk ::
v lokalni mreži imamo 8 računalnikov in na vseh je nameščen Lanchat! star program, a super in preprost za uporabo!
med sabo si lahko dopisujemo, tudi kadar internet ne dela, kar je očitna prednost pred MSN ipd...
med sabo si lahko dopisujemo, tudi kadar internet ne dela, kar je očitna prednost pred MSN ipd...
Nemelk ™
Opkow ::
Ce hoces uporabljati netsend, potem je treba v Services enablat Messenger. Vendar omogocanje tega servisa za sabo potegne nepotrebne nevsecnosti, kot je, da marsikatera internetna nesnaga rada izkorisca to prednost... ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako bi pri nas doma lahko med sabo komunicirali v mreži?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (787) | jan01 |
» | hec v racunalniciOddelek: Operacijski sistemi | 1355 (1014) | Daedalus |
» | IM znotraj firmeOddelek: Programska oprema | 928 (866) | darkolord |
» | Pogovarjanje preko mrežeOddelek: Programska oprema | 2143 (1898) | snow |
» | program za pogovarjat preko mreže?Oddelek: Programska oprema | 1519 (1287) | bosstjann |