» »

u torrent

u torrent

lele ::

sem lepo na računalniku nakar zmanka elektrike in me vrže vn,pred tem sem imeu še uklopljen torrent. na novo prižgem računalnik in nato še torrent in zagledam da ni nobene datoteke k sm jo prej dol vleku 8-O grem pod obnovitvijo sistema ga obnovim in je isto,kot d bi use pobrisou. a lhko kdo pojasni kaj bi lhko to blo?

sloxl8 ::

Če imaš srečo in si imel vklopljeno shranjevanje torrent datotek, potem jih poišči in jih še enkrat dodaj v uTorrent, nato pa naredi Force Re-Check.

Sicer uTorrent informacije o DL-anih datotekah shranjuje v neke DAT datoteke, ki so v Documents And Settings\Application Data\uTorrent, vendar če si uTorrent po ponovnem vklopu računalnik zagnal, je naredil nove. Če ne bi zagnal uTorrenta, bi jih lahko prekopiral na drugo mesto, zagnal uTorrent in nato prekopiral nazaj. Tako bi uTorrent normalno deloval naprej z DL-anjem. To ti sicer nič ne pomaga, vendar pa vsaj veš za naslednjič, ko zmanjka elektrike.

lele ::

sicer to res deluje kot si reku,drgač pa hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje vse delovanje utorrenta pusti sledi?

Oddelek: Omrežja in internet
71817 (1554) Joze_K
»

uTorrent - sprememba direktorija

Oddelek: Programska oprema
6555 (517) matjaz000
»

uTorrent problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
121351 (1185) 0rv0l
»

Mobilni T2 in uTorrent - porti (rdeča ikona)

Oddelek: Omrežja in internet
102688 (2410) OmegaBlue
»

Kje dobim navodila za uporabo uTorrent programa in vse kar se tiče downlowdanja z tor

Oddelek: Pomoč in nasveti
1310324 (10024) ;-)

Več podobnih tem