Forum » Pomoč in nasveti » Na pomoč - nov računalnik ne dela
Na pomoč - nov računalnik ne dela
cvalenti ::
Pozdravljeni! Imam en hud problem z novo kišto. Kišto sem kupil po delih in sestavil in izgleda vse OK. Potem pa sem se spravil nalagati Windows in imam s tem hude težave. Ko mi nalaga XP-je še v tistem modrem zaslonu, je vse OK dokler ne začne s kopiranjem datotek na disk. Particije na disku sem lahko naredil in preformatiral. Potem pa začne gor kopirati datoteke in se je prvič ustavil na 99% in prikazal TALE, drugič pa na 2% in prikazal TOLE.
Kaj bi lahko bilo narobe?? PROSIM za pomoč!!!
Konfoguracija računalnika:
Osnovna plošča Gigabyte GA-P31-DS3L
Intel ® Core 2 Duo E8200
Gigabyte GeForce 8600GTS 256 Mb
Trdi disk Seagate 500GB, 7200rpm, 32MB, NCQ, SATAII
2x OCZ DDR2 LONG DIMM 1GB 800MHz
DVD zapisovalnik NEC AD-7203A Labelflash
Kaj bi lahko bilo narobe?? PROSIM za pomoč!!!
Konfoguracija računalnika:
Osnovna plošča Gigabyte GA-P31-DS3L
Intel ® Core 2 Duo E8200
Gigabyte GeForce 8600GTS 256 Mb
Trdi disk Seagate 500GB, 7200rpm, 32MB, NCQ, SATAII
2x OCZ DDR2 LONG DIMM 1GB 800MHz
DVD zapisovalnik NEC AD-7203A Labelflash
- spremenilo: cvalenti ()
aljazh ::
Wild guess... morda problemi zaradi SATA diska? Poskusi v BIOSu izbrati "compatibility mode" oziroma lahko se imenuje kako drugače; skratka možnost, da disk ne dela samo v SATA načinu.
cvalenti ::
O super! Vzel sem 1 palčko rama ven in so se Windowsi naložili
Ampak, zdaj me pa zanima v čem je fora. A to pomeni, da je en ram v okvari? Sem probal dati noter drugo palčko zdaj, ko so windowsi naloženi, pa mi še vedno piše, da ga je samo 1 Gb.
Ampak, zdaj me pa zanima v čem je fora. A to pomeni, da je en ram v okvari? Sem probal dati noter drugo palčko zdaj, ko so windowsi naloženi, pa mi še vedno piše, da ga je samo 1 Gb.
bluefish ::
poskusi imeti vstavljen samo tisti drugi modul. Če se računalnik ne zažene, potem uveljavi garancijo (če je to kit komplet, nesi nazaj oba modula).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri povezavi LCDja iz prenosnikaOddelek: Zvok in slika | 1332 (1223) | Pyr0Beast |
» | Moja računalniška mojstrovina :-)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5436 (1659) | Yoxi |
» | IzračuniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18623 (18419) | radiator |
» | Termalna pastaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2183 (1876) | d3k0 |
» | PRVO navijanje mašine!!!Oddelek: Navijanje | 2053 (1518) | basko |