Forum » Igre » simulacija letenja
simulacija letenja
RedFoX ::
V večih temah na tem forumu sem že zasledil članke na to temo, me pa vseeno zanima, če kdo pozna kakšno novo simulacijo letenja bojnih letal z dobro grafikoo in novejšimi letali (po možnosti izšla 2006, 2007, 2008). Zelo bi bil tudi vesel, če ima ta igra multiplayer opcijo, pa tudi kakega soigralca
- spremenilo: RedFoX ()
suntrace1 ::
Lock On in Falcon 4 z novim dodatkom (ki je zastonj btw) Red Falcon. To je vse, kar je vredno omembe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: suntrace1 ()
dronyx ::
Nazadnje sem igral Falcon 4:allied force. Zadeva izgleda v redu, letiš tako rekoč nad domačim terenom (Balkan, tudi SLO). Je pa zadeva za moj okus (pre)težka. Priročnik izgleda kot bi se zares vpisal na letalsko akademijo.
suntrace1 ::
Zato ker ga je napisal pravi vojaški učitelj na letalu F-16 , Pete Bonani
Za moj okus je bil Lock On ravno prav težaven - ni potrebno poznati vsakega gumba na letalu in je bolj skoncentriran okoli bojevanja, kot upravljanja z letalom. Pa tudi grafika se mi bolj dopade.
Falcon pa je že kar poštena simulacija, ki potrebuje resen študij in redno vajo, če hočeš biti dober pilot.
Za moj okus je bil Lock On ravno prav težaven - ni potrebno poznati vsakega gumba na letalu in je bolj skoncentriran okoli bojevanja, kot upravljanja z letalom. Pa tudi grafika se mi bolj dopade.
Falcon pa je že kar poštena simulacija, ki potrebuje resen študij in redno vajo, če hočeš biti dober pilot.
dronyx ::
Evo, zgolj za občutek kako izgleda priročnik (Falcon 4.0 Allied Force manual) za "igrico" Falcon 4.0. Na koncu priročnika so lepo narisana tudi vsa letališča v naši okolici, vključno s Slovenskimi.
Iz tega ni čudno, da se simulacije letenja med igrami ne prodajajo ravno najbolje.
Iz tega ni čudno, da se simulacije letenja med igrami ne prodajajo ravno najbolje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
BigWhale ::
Hm, jaz si lastim se originalno kopijo Falcon 4.0 *glow* Kupil sem jo pa, huh, skoraj deset let nazaj. :)
Ales22LJ ::
KAr se tice simulacije letenja je tale spil najnovejsi ACE COMBAT 6 - FIRES OF LIBERATION
kar se tice grafike je pa polom hudoo ne samo je sam z Xbox 360 :/ upam da bo tudi za navadne smrtnike PC prsu vn :)
LINK http://www.uk.atari.com/xbox360/ace-com...
kar se tice grafike je pa polom hudoo ne samo je sam z Xbox 360 :/ upam da bo tudi za navadne smrtnike PC prsu vn :)
LINK http://www.uk.atari.com/xbox360/ace-com...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6981 (4108) | SLO_Robert |
» | bojevanje v zrakuOddelek: Igre | 1125 (897) | Tilk |
» | Pozna kdo kako dobro letalsko igroOddelek: Igre | 2494 (1979) | Grey |
» | simulacije letenjaOddelek: Igre | 3719 (2742) | jamiroq |
» | Fly igreOddelek: Igre | 2491 (2149) | San |