Forum » Hlajenje in modifikacije » Thermalright HR-05 SLI IFX
Thermalright HR-05 SLI IFX
aljaz-selmer ::
Ali ima kdo kakšne izkušnje s tem hladilnikom za čipovje LINK
Rad bi ga uporabil za northbridge na matični, ker zdaj imam nek majhen hladilnik z ventilatorjem, ki zelo ropota.
Njegova oblika mi je vredu, ker imam na procesorju velik hladilnik Zalman in malo gleda na northbridge čip.
Ali bi ga lahko namontiral? Imam zraven dve luknji.
Rad bi ga uporabil za northbridge na matični, ker zdaj imam nek majhen hladilnik z ventilatorjem, ki zelo ropota.
Njegova oblika mi je vredu, ker imam na procesorju velik hladilnik Zalman in malo gleda na northbridge čip.
Ali bi ga lahko namontiral? Imam zraven dve luknji.
chucki ::
Jst sem ga imel na DFI lanparty nf4 ultra-d in je odlično hladil. Lahko ga pa sukaš do določene meje. Katero plato pa imaš?
aljaz-selmer ::
Chaintech 7NJS
Kakšno pa je pritrjevanje?
Kakšno pa je pritrjevanje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljaz-selmer ()
chucki ::
Bo šlo, ker maš itaq možnost da obrneš hladilnik v katerokoli smer hočeš. Pritrdiš ga pa z plastičnimi čepki. Temp. mi je pa padla iz 53C na 38C.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater 12cm ventilator za procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1138 (960) | Fifty |
» | kateri hladilnik za 8800gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1923 (1306) | dukenukem |
» | hlajenje cipov na platiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1312 (1052) | Pyr0Beast |
» | Kater napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1191 (1062) | fire_3 |
» | Kateri AUTO regulator ventilatorjevOddelek: Kaj kupiti | 1636 (1633) | PRST |