Forum » Pomoč in nasveti » Administrator password
Administrator password
pl4tinum ::
Hm moj mali brat mi je zaklenil pc, in sicer ne vem kako ampak uspelo mu je nastavit pass za admina. In zdej seveda ne ve kaj je napisal. Loginam se lahko kot guest,.
A mi lahko kdo pove kk do passa. Win xp
A mi lahko kdo pove kk do passa. Win xp
- polepsal: Primoz ()
tyker ::
hja, imaš več možnosti, ena je format pc :)
druga je da se spomneš geslo, bodi pozoren na "z" in "y" da nista obrnjeni te dve črki... ce jih imas v gelsu mogoce
tretja... gres na mulo in si pobereš dol en windows xp/2000 admin password remover, to je en majhen iso. ki ga zapeces na cd in pol bootas z njega in "folow on screen instruction" :D
4. imas erd commander kjer zbrises oz. spremenis geslo
5. ce mogoce imas enega uporabnika z visjimi pravicami, lahko tam zamenjas ali odstranis geslo.
no, nekaj moznosti imas :D
uzivaj :D
druga je da se spomneš geslo, bodi pozoren na "z" in "y" da nista obrnjeni te dve črki... ce jih imas v gelsu mogoce
tretja... gres na mulo in si pobereš dol en windows xp/2000 admin password remover, to je en majhen iso. ki ga zapeces na cd in pol bootas z njega in "folow on screen instruction" :D
4. imas erd commander kjer zbrises oz. spremenis geslo
5. ce mogoce imas enega uporabnika z visjimi pravicami, lahko tam zamenjas ali odstranis geslo.
no, nekaj moznosti imas :D
uzivaj :D
bsaksida ::
Če imaš "Welcome Screen" Prtisni tipke "Ctrl+Alt+Del" in se bo pokazu prijavno okno kot v windowsu 2000. Kot uporabniško ime vpiši "Administrator" in vpiši geslo ki ste ga uporabili med inštalacijo windowsa. Lahko je tudi prazno. Potem greš tja kjer se nastavlja Uporabnike, klikni na svojga in izberi "Odstrani geslo" ali nekaj podobnega. Izgubil boš vse certifikate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bsaksida ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP - Register formOddelek: Izdelava spletišč | 1980 (1608) | roli |
» | xp: dve različni gesli za 1 računOddelek: Operacijski sistemi | 1151 (913) | Chronoz |
» | Kako v windowse XP direktno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1027) | hruske |
» | Skrivanje geselOddelek: Izdelava spletišč | 3159 (2399) | Tr0n |
» | win2000 logon problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (991) | PIII850 |