» »

MSN virus....najvrjetneje

MSN virus....najvrjetneje

matjaz2 ::

mam en hud problem, in sicer:
msn messenger pošilja linke za nek naslov kao kar neki brez da bi jst to vedu....na podoben način kot je blo in je s tistim rarom k so slike pa je notr virus..

pošilja pa tale link okrog in tole napiše:

Simpsons Online TV!!
http://Staffel18.DieSimpsons.info

dej naj mi prosm kdo pove kako naj se jst tega rešim, k se mi ne da spet formatirat kompa, avast mi pa ne zazna nobenega virusa!!!!

ps:se opravičujem za to k tukaj to sprašpujem in je že kdo odgovoru na to vprašanje, najbž tut nism edin sam rad bi se tega sranja čimprej rešu:8)

hvala za pomoč

El Nino ::

Poglej tukaj, če je slučajno kdo mel tak problem, drugače si pa namesti spybot search & destroy pa adaware. Namesto avasta potegni z neta brezplačno verzijo BitDefenderja (v10 OEM) in preskeniraj. Če ti pa zdej nič ne bo dobilo pa res ne vem....:\

lp

tommy boy ::

Mislim, da bi se dalo odstraniti virus s ponovnim nameščanjem MSN-ja. Probaj sej za izgubit nimaš veliko, razen nekaj časa.

lp

dc4303 ::

mam en hud problem, in sicer:
msn messenger pošilja linke za nek naslov kao kar neki brez da bi jst to vedu....na podoben način kot je blo in je s tistim rarom k so slike pa je notr virus..

pošilja pa tale link okrog in tole napiše:

Simpsons Online TV!!
http://Staffel18.DieSimpsons.info

dej naj mi prosm kdo pove kako naj se jst tega rešim, k se mi ne da spet formatirat kompa, avast mi pa ne zazna nobenega virusa!!!!

ps:se opravičujem za to k tukaj to sprašpujem in je že kdo odgovoru na to vprašanje, najbž tut nism edin sam rad bi se tega sranja čimprej rešu:8)

hvala za pomoč

Alo!

Ja jaz imam enaki problem. Zdaj sem si inštaliral Ad-Aware Free verzijo. Enkrat spustil skozi ter popbrisal kar mi je našlo. Bom videl če sem s tem kaj rešil.
Svet potrebujemalo besed in veliko ljubezni.

blackbfm ::

Zamenjaj še geslo.

jurre ::

Zamenjaj še geslo.

To je prva stvar ki jo naredi! Pomaga v vecini primerov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čiščenje C diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
264408 (3533) r3dkv1c4
»

Avast - opozorila

Oddelek: Pomoč in nasveti
9992 (732) fosil
»