Forum » Strojna oprema » Dell D410 baterija...
Dell D410 baterija...
yeti ::
... mi je vedno bolj švoh. Dejstvo je, da lopovi (=večina proizvajalcev laptopov) uporabljajo 1.5V AA akumulatorske baterije,
in tudi hitro merjenje dimenzij kaze na to, da je notri res en paket AA baterij. Jih je morda ze kdo poskusal menjati? Namrec
cena nove baterije je 100€, za ta denar dobim pa kaksnih 50 AA baterij... Delco vabi... ;)
Ne morem si pomagat, ma ce tule notri niso AA baterije.... (klikni na sliko)
in tudi hitro merjenje dimenzij kaze na to, da je notri res en paket AA baterij. Jih je morda ze kdo poskusal menjati? Namrec
cena nove baterije je 100€, za ta denar dobim pa kaksnih 50 AA baterij... Delco vabi... ;)
Ne morem si pomagat, ma ce tule notri niso AA baterije.... (klikni na sliko)
- spremenil: yeti ()
ant ::
http://images.google.si/imgres?imgurl=h...
če lahko poceni dobiš te vložke se tudi jaz priporočam:)
LP
če lahko poceni dobiš te vložke se tudi jaz priporočam:)
LP
yeti ::
BTC, Delco, ce jih nimajo se jih da zagotovo narocit. Samo po mojem je vseeno katere baterije so, samo da so litij ionske in
imajo isto napetost. Če bo imela manj mAh, jebat ga, samo skoraj ne verjamem, edina stvar ki me gnjavi je, da ima baterija
gor napisano napetost 11.1V, glajeno spodaj, ne zastopim kako jim je ratalo notri stlačit 6 baterij (več prostora ni..) in dobit
ven 11.1V, to pomeni, da bi teoreticno morala imeti vsaka baterija 1.85V, skorajda pa ne verjamem, da bi sli ravno specialne
baterije notri tlačit, je pa verjetno da vezje skrbi za to...
imajo isto napetost. Če bo imela manj mAh, jebat ga, samo skoraj ne verjamem, edina stvar ki me gnjavi je, da ima baterija
gor napisano napetost 11.1V, glajeno spodaj, ne zastopim kako jim je ratalo notri stlačit 6 baterij (več prostora ni..) in dobit
ven 11.1V, to pomeni, da bi teoreticno morala imeti vsaka baterija 1.85V, skorajda pa ne verjamem, da bi sli ravno specialne
baterije notri tlačit, je pa verjetno da vezje skrbi za to...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yeti ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Airsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27360 (3270) | Okapi |
» | Li-ion baterije in laptopOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13131 (10914) | Kamran |
» | Nakup baterije za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (943) | ne_kdo |
» | Prenosniku se baterija polni samo do 16%Oddelek: Strojna oprema | 2148 (1711) | Ice-Heki |