» »

Presnos slike preko S-VIDEO in na TV motnja

Presnos slike preko S-VIDEO in na TV motnja

T-Mac ::

Pozdravljeni!

Imam sledeco tezavo, ko prenesem sliko iz PC preko S-VIDEO na TV se pojavi motnja (nek zarek ki potuje skozi sliko). Poiskusal sem marsikaj in na koncu ugotovil, da ko iztaknem analogno anteno iz TV-ja, motnje ni vec! Kabel sm ponovno se lepse odvil, ker sem mislil, da motijo tiste zascitne zicke na konektorju ampak isto! Kaj predlagate da naredim, ker da zmerja prestavljam TV, da odklopim in potem ponovno priklopim me zelim ker imam zelo nedostopno? Da bi pa nekje umes delil kabel od analogne antene, pa je dosti mozno da se pokvari slika!

Hvala za odgovore in predloge!

Andrej

blackmack ::

Zgodovina sprememb…

Davids84 ::

moram povedat da imam tudi sam isti problem.na prejšnji grafični ,ki je bila od atija teh problemou ni bilo,sedaj ko pa imam nvidia 8800gt so se pa te problemi pojaviji.zelo dolgo sm študiral kaj bi lahko pomagalo,toda brez uspeha.hakar pa se spomnim in iztaknem kabelski antenski priključek in slika postane mirna in jasna.sedaj pa spet novo uprašanje,kaj storiti?ne mislim pa vedno znova iztikat in vtikat antene.
problem sem rešil tako da sm na kabel od antene namontiral žesko in moško bananco oz. isto kot sta na tv-ju in na anteni.in sedaj ko gledam filem iz pc-ja preprosto iztaknem oz. prekinem antenski signal.je bolj enostavno kot pa vedno iztikat anteno na tv-ju ,ki je pa bolj slabo dostopen.razmišljal se pa tudi že če obstaja kakšno stikalo za to vendar nisem nič najdel.

lp davids84

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDMI Problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
276090 (5025) Alessio983
»

ojačevalec...problemi z vhodi

Oddelek: Zvok in slika
221669 (1460) yimi