Forum » Pomoč in nasveti » Racunalniske trgovine v Celovcu
Racunalniske trgovine v Celovcu
Opkow ::
To soboto imamo namen iti na shopping v Celovec.
Ze nekaj casa guglam in obracam slo-tech naokoli, pa nikakor ne najdem pametne racunalniske trgovine v Celovcu... :(
Vse kar sem nasel je DiTech Computer.
Ok vem kje so Mediamarkt, Cosmos, Majdic, vendar so to bolj BigBang tip stacune. Jaz iscem specializirane - namenske racunalniske trgovine.
Pozna kdo katero, po moznosti z naslovom lokacije, oz linkom do njihove spletne strani?
Se vam vnaprej zahvaljujem za odgovore...
PS: Drugi kraji ne pridejo v postev. Vem... Graz jih ima cel kup. :(
Edit: Sem iskal tudi s pomocjo Geizhals strani, in mi vrze samo DiTech stacuno...
Ze nekaj casa guglam in obracam slo-tech naokoli, pa nikakor ne najdem pametne racunalniske trgovine v Celovcu... :(
Vse kar sem nasel je DiTech Computer.
Ok vem kje so Mediamarkt, Cosmos, Majdic, vendar so to bolj BigBang tip stacune. Jaz iscem specializirane - namenske racunalniske trgovine.
Pozna kdo katero, po moznosti z naslovom lokacije, oz linkom do njihove spletne strani?
Se vam vnaprej zahvaljujem za odgovore...
PS: Drugi kraji ne pridejo v postev. Vem... Graz jih ima cel kup. :(
Edit: Sem iskal tudi s pomocjo Geizhals strani, in mi vrze samo DiTech stacuno...
- spremenilo: Opkow ()
tilinho20 ::
Vem, da je še ena, pa se nespomnim katera je. Če še sploh obstaja je blizu MediaMarkta in sicer je nasproti enga avtomehanika (saj mislim tako).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalniške trgovine v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 4817 (4495) | jakan123 |
» | rač. trgovine v italiji in avstrijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1606 (1433) | El Nino |
» | Spletni nakupi komponent v AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 2236 (1507) | iskra |
» | peluga.atOddelek: Kaj kupiti | 3005 (2604) | Leks |
» | Trgovine v avstrijiOddelek: Kaj kupiti | 4112 (3592) | clovecek |