Forum » Operacijski sistemi » NFS / SSH / FTP "drive" bi imel v visti x64, kako?!
NFS / SSH / FTP "drive" bi imel v visti x64, kako?!
Phoebus ::
Imam file server ki mi omogoča NFS, SSH ali FTP, kar si pač vklopim. Sambe ni (in mi smrdi, zato je ne bo). Do tega serverja bi rad dostopal _iz vseh aplikacij_, kar pomeni da bi zadevo rad mountal (ji določil črko pogona). Tako WinSCP in navaden FTP klient odpadeta.
V Windows XP in Vista 32 obstajajo microsoftovi unix utilitiji ki imajo noter mount za NFS, a imam visto 64 na kateri to ne dela. To ponuja Vista x64 Ultimate ampak novo licenco samo za to..ne, hvala!
Torej, pozna kdo kak "driver" (podobno kot naprimer MagicISO za iso slike), v katerem bi rekel naj mi "mounta" nek mrežni disk- in da deluje v Visti 64?
V Windows XP in Vista 32 obstajajo microsoftovi unix utilitiji ki imajo noter mount za NFS, a imam visto 64 na kateri to ne dela. To ponuja Vista x64 Ultimate ampak novo licenco samo za to..ne, hvala!
Torej, pozna kdo kak "driver" (podobno kot naprimer MagicISO za iso slike), v katerem bi rekel naj mi "mounta" nek mrežni disk- in da deluje v Visti 64?
c3p0 ::
http://www.webdrive.com/
WebDrive Advanced Features:
Vista, 32-bit, and 64-bit Windows Support
SFTP, Amazon S3 and WebDAV Support
SSL Support for secure file transfer
FTP resume interrupted download
File Caching to enhance FTP Client performance
Background uploads during file save
Map unique drive letters to WebDAV, SFTP and FTP Servers
WebDrive Advanced Features:
Vista, 32-bit, and 64-bit Windows Support
SFTP, Amazon S3 and WebDAV Support
SSL Support for secure file transfer
FTP resume interrupted download
File Caching to enhance FTP Client performance
Background uploads during file save
Map unique drive letters to WebDAV, SFTP and FTP Servers
Phoebus ::
Potem sem se še malo igral in za FTP v bistvu ne rabiš nič- v windows explorerju odsurfaš v željeni FTP direktorij, rečeš naj si shrani geslo, ga povlečeš med "priljubljene" na levi in dodeliš poljubno ime :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SMB povezava Winows 10 s Synology NASOddelek: Operacijski sistemi | 3343 (2609) | dukedl |
» | dostopnost NAS težaveOddelek: Omrežja in internet | 737 (668) | zrataj4201 |
» | Privat "Dropbox" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19090 (11353) | orescek |
» | Pomemebno! - blokiranje dostopa do straniOddelek: Izdelava spletišč | 1528 (1110) | n0name |
» | Alternativa File and Printer Sharingu for Microsoft NetworksOddelek: Operacijski sistemi | 1333 (1119) | pivmik |