Forum » Programska oprema » Driverji za osnovno ploščo QDI PlatiniX 2A D845
Driverji za osnovno ploščo QDI PlatiniX 2A D845
Damc ::
Imam osnovno ploščo QDI PlatiniX 2A D845 (socket 478)
Iščem gonilnike a jih nikjer ne najdem, tudi na uradni strani ne.
Problem imam ker ko downloadam torrente se mi računalnik po nekaj časa sam ponovno zažene. Če pa je računalnik kr tako prižgan in povezan na internet deluje normalno.
Res hecno ampak ne vem zakaj tako deluje. Probal mi naložiti gonilnike za mrežno, ker mrežna je integrirana ali pa za komplet osnovno.
Če kdo ve kje naj jih najdem bi bilo super.
lp
Damjan
Iščem gonilnike a jih nikjer ne najdem, tudi na uradni strani ne.
Problem imam ker ko downloadam torrente se mi računalnik po nekaj časa sam ponovno zažene. Če pa je računalnik kr tako prižgan in povezan na internet deluje normalno.
Res hecno ampak ne vem zakaj tako deluje. Probal mi naložiti gonilnike za mrežno, ker mrežna je integrirana ali pa za komplet osnovno.
Če kdo ve kje naj jih najdem bi bilo super.
lp
Damjan
bili_39 ::
Če se ne motim je mrežna in zvočna integrirana od Realteka. Preveri najprej z enim pregledovalnikom hardwara (Everest, Siw), nato pa pojdi na stran realtek, ali pa google...
Od proizvajalca matične potrebuješ samo bios, vse ostalo pa od proizvajalcev integriranih komponent.
Aja, posodobi še inf datoteko čipseta (intel)
lp
Od proizvajalca matične potrebuješ samo bios, vse ostalo pa od proizvajalcev integriranih komponent.
Aja, posodobi še inf datoteko čipseta (intel)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka z network adapterjem Asus LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 794 (698) | GTX970 |
» | Toshiba wlan drivers problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1701 (1535) | lreijsfkn |
» | DHCPOddelek: Omrežja in internet | 2044 (1566) | Mavrik |
» | gonilniki po instalaciji xp sp 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (2166) | Jakka |
» | Local area connecton - izbrisOddelek: Operacijski sistemi | 1117 (837) | 'FireSTORM' |