Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje mape/datotek
Brisanje mape/datotek
francka45 ::
Pozdravljeni,
na zunanjem disku(ipodu) sem ustvaril mapo katera se je iz meni neznanega razloga preimenovala v 'ZZZZZZZZ' in ji v lastnostih piše da je velika okrog 65GB, čeprav v resnici ni nič v njej.
Na noben način je ne morem zbrisati. Na nekem tujem forumu sem videl da v takih situacijah priporočajo program JRTS DeleteFXP, a tej datoteki tudi ta program ne pride do živega. Pokaže mi namreč naslednje sporočilo:
Na kakšen način(razen formatiranja) naj se mape znebim?
Hvala, lp
na zunanjem disku(ipodu) sem ustvaril mapo katera se je iz meni neznanega razloga preimenovala v 'ZZZZZZZZ' in ji v lastnostih piše da je velika okrog 65GB, čeprav v resnici ni nič v njej.
Na noben način je ne morem zbrisati. Na nekem tujem forumu sem videl da v takih situacijah priporočajo program JRTS DeleteFXP, a tej datoteki tudi ta program ne pride do živega. Pokaže mi namreč naslednje sporočilo:
Na kakšen način(razen formatiranja) naj se mape znebim?
Hvala, lp
- zavaroval slike: Primoz ()
francka45 ::
unlocker ne stori nič pametnega, floola bom pa sedaj preizkusil. če želim mapo preimenovati mi napiše 'Cannot read from the source file or disc'
ender ::
Datotečni sistem se ti je pokvaril. Preveri disk s chkdsk:
Start -> Run (Zaženi) -> cmd -> OK. V okno, ki se odpre vpiši
Start -> Run (Zaženi) -> cmd -> OK. V okno, ki se odpre vpiši
chkdsk /f /x L:(zamenjaj L: s črko pogona, kjer imaš predvajalnik). Ko konča pregled, bi morale biti pokvarjene datoteke preimenovane, in jih boš potem lahko izbrisal (če jih ne bo že chkdsk).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preimenovanje mapeOddelek: Programska oprema | 920 (785) | ender |
» | Kako zbrisati nezbrisane mape iz koš„a !?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5616 (4898) | SanAndreas |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8688 (7802) | Yossarian |
» | Sumljiva mapa - ne morem je izbrisatiOddelek: Pomoč in nasveti | 2226 (1923) | vklemen |
» | ne gre izbrisati fileOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (1027) | Pinturicchio |