» »

Katera online igra je to

Katera online igra je to

sine@ ::

Lep pozdrav.
Moja prošnja je verjetno malo nenavadna,vendar nekaj časa nazaj sem igral neko online igro,pa sem nažalost pozabil kako se imenuje.Vem samo da ima končnico .com:D

Sama igra popeka nekako takole:(v zgornjem desneem kotu se prijaviš s svojim mailom in geslom)
Vsak dan dobivaš nove ljudi,katerim nato kupuješ hiške,mesta,vasi.Te ljudi nato razporejaš v vojsko , delavce, obrambo. Kupuješ rudnike kjer delajo in ti služijo denar.Z vojsko napadaš druge ter jim kradeš denar(druge lahko napadaš le v območju+-10 levelov).....s tem pa posledično leveliraš.Imaš tudi vohune kateri kateri ti hodijo v izvidnico in poročajo o sovražniku.

Če je tema neprimerna (nenavadna vem da je) jo lahko modelatorji zbrišejo, drugače se pa zahvaljujem za kakršno koli pomoč,oziroma za čimveč predlogov katera igrica bi lahko bila.
  • spremenil: sine@ ()

Mavrik ::

Maš malo problem. Namreč, točno takih iger je na stotine... s tvojega opisa pa je malo težko vedet za katero točno gre.

Je slučajno Travian?
The truth is rarely pure and never simple.

Ni Travian.
Ja vem da mam problem:( K se po pravic povedano že celo popoldne ukvarjam s iskanjem te igre pa ne najdem in ne najdem, pa sem si reku da za konec uprašam še tukaj.Vem da je veliko takih iger,samo kaj naj k mi je bla tko dobra.In počasi že izgubljam upanje;(

DOOM_er ::

darkthrone.com
Robots will steal your job. But that's OK

darkthrone.com

NAJLEPŠA HVALA:D :D , to je taprava zadeva. Tema se lahko zaklene.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Travian

Oddelek: Igre
354592 (3795) DonMatejo
»

Travian BOT

Oddelek: Programska oprema
288874 (6223) gendale
»

Travian - online game (strategija) (strani: 1 2 3 )

12315836 (7498) Dynko
»

TRAVIAN (online igra)

Oddelek: Loža
61091 (1091) ahac
»

Onlline games

91485 (730) dajoker

Več podobnih tem