Forum » Izdelava spletišč » phpbb3 forum nove userje aktivira samo admin?
phpbb3 forum nove userje aktivira samo admin?

Business ::
Pozdravljeni,
prosim za pomoč, ker sem skoraj že obupal... Iščem nastavitev v novem phpbb3 forumu, kjer nastavim, da vsakega novega registriranega uporabnika aktivira administrator. Prosim vas, če si vzamete kako minutko in mi napišete korak po korak kaj klikniti, ker resnično več ne vem kaj klikniti. v starem phpbb forumu, je bilo to tako enostavno, tu pa resnično ne najdem te nastavitve.
Hvala v naprej.
LP
Mario
prosim za pomoč, ker sem skoraj že obupal... Iščem nastavitev v novem phpbb3 forumu, kjer nastavim, da vsakega novega registriranega uporabnika aktivira administrator. Prosim vas, če si vzamete kako minutko in mi napišete korak po korak kaj klikniti, ker resnično več ne vem kaj klikniti. v starem phpbb forumu, je bilo to tako enostavno, tu pa resnično ne najdem te nastavitve.
Hvala v naprej.
LP
Mario
- spremenil: Business ()

berta ::
Oj. Zadeva se nahaja v Administativni plošči pod USer registraton settings, kjer izbereš Account activation: By Admin

Business ::
hvala za trud.. vendar sem ugotovil, da je zadeva povezana board-wide e-mails. Zadeva je bila izključena in tako ni bilo opcije za to kar sem iskal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Haier firmaOddelek: Loža | 17864 (2010) | Miha 333 |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16244 (11726) | mmorph |
» | problemi z diskomOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (761) | air15 |
» | Tezava na internetni straniOddelek: Omrežja in internet | 1049 (980) | bluefish |
» | Črv Santy.A preko napake v phpBB briše spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8433 (8433) | ******* |