Forum » Hlajenje in modifikacije » gemini vs. infinity
gemini vs. infinity
HyperGL ::
nabavljam nov hladilnik za moj PC... po novem je not E6400 in ga na žalost stari Zalman 7700Cu ne hladi več pa bi ga rad vtaknil raje v PC matere...
v končni izbor sta prišla tale dva
GEMINI
INFINITY
oba dva sta OGROMNA a ravno zato sta mi všeč... namreč računalnik se uporablja kot neke vrste delovna postaja (photoshop + 3D modelling)... in je prižgan praktično 24/7... navit z visokimi voltažami povsod... od rama do grafike...
v ohišju bodo delali družbo hladilniku tudi 4x12cm tihi venti ki se bodo vrteli na 800obratih, 2 na zgornjem delu (CPU+NorthBridge+RAM) in dva na spodnjem (grafika+SouthBridge+diski)
kaj mi vi priporočate?
v končni izbor sta prišla tale dva
GEMINI
INFINITY
oba dva sta OGROMNA a ravno zato sta mi všeč... namreč računalnik se uporablja kot neke vrste delovna postaja (photoshop + 3D modelling)... in je prižgan praktično 24/7... navit z visokimi voltažami povsod... od rama do grafike...
v ohišju bodo delali družbo hladilniku tudi 4x12cm tihi venti ki se bodo vrteli na 800obratih, 2 na zgornjem delu (CPU+NorthBridge+RAM) in dva na spodnjem (grafika+SouthBridge+diski)
kaj mi vi priporočate?
Galaxy ::
Imam Infinity, E6600 8 ur Orthos @ 3GHz ni presegla temperatura 47 stopinj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Galaxy ()
PINki ::
Sori, ker sem čist off-topic ampak moram to vprašat.
Kaj je razlika med arctic silver 5 in artic ceramique. Prva je iz srebra druga pa ne. Kaj je zdaj fora, če je prevodna ali ne?
Kaj je razlika med arctic silver 5 in artic ceramique. Prva je iz srebra druga pa ne. Kaj je zdaj fora, če je prevodna ali ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri hladilnik za 8800gtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1958 (1341) | dukenukem |
» | hlajenje cipov na platiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1327 (1067) | Pyr0Beast |
» | Kater napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1204 (1075) | fire_3 |
» | Chipset cooler za DFI Infinity NF4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1809 (1582) | Pyr0Beast |
» | Kateri AUTO regulator ventilatorjevOddelek: Kaj kupiti | 1654 (1651) | PRST |