Forum » Izdelava spletišč » ?? file_name ??
?? file_name ??
masticore ::
torej ..
tole pošljem z POST metodo .. torej bi sedaj mogu bit ime slike v $slika_name in velikost $slika_size ... vendar nikakor ne deluje ... probu sem tudi z $HTTP_POST_FILES ...
če izpišem $slika pa izpiše datoteko v stili C:\slika.gif ....
na server je php 4.0.6 .... ali je možno da to v starih verzijah ni podprto oziroma se drugač vodi ..
sam je php skonfiguriran z '--enable-track-vars' ... tko da mi ni nič jasno ... :\\
LP masticore
tole pošljem z POST metodo .. torej bi sedaj mogu bit ime slike v $slika_name in velikost $slika_size ... vendar nikakor ne deluje ... probu sem tudi z $HTTP_POST_FILES ...
če izpišem $slika pa izpiše datoteko v stili C:\slika.gif ....
na server je php 4.0.6 .... ali je možno da to v starih verzijah ni podprto oziroma se drugač vodi ..
sam je php skonfiguriran z '--enable-track-vars' ... tko da mi ni nič jasno ... :\\
LP masticore
Gandalfar ::
za zacetek eno BTW vprasanje .. zakaj uporabljas starejso razlicico PHPja, ce si si ga ocitno sam skompajlu? Novi php je pametno ze iz varnostnih razlogov uporabit.. Da ne govorim o popravljenih bugih. Pa tudi lazje ti bodo ljudje svetovali.
markz ::
Hello...
Mogoce si pozabu v FORM vpisat ENCTYPE="MULTIPART/FORM-DATA" ??
sicer pa pejdi na www.php.net pa poisci Handling File Uploads (search whole site)
Mogoce si pozabu v FORM vpisat ENCTYPE="MULTIPART/FORM-DATA" ??
sicer pa pejdi na www.php.net pa poisci Handling File Uploads (search whole site)
rc-car ::
Drugič vpiši tko..
<input type="FILE" name="slika" maxlength="255">
Drugače pa ne vem kaj točno hočeš z $slika_name in $slika_size.. Ti imaš samo en input type=file.. to ti samo pošlje file..
<input type="FILE" name="slika" maxlength="255">
Drugače pa ne vem kaj točno hočeš z $slika_name in $slika_size.. Ti imaš samo en input type=file.. to ti samo pošlje file..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
Gandalfar: se strinjam s tabo ... vendar nisem več admin , tako da delo ni več v mojih rokah .. novi pa to delo opravlja bolj tako ... :\\
markz: imam ...
rc_car: ja z $slika_size .. hočm da pol primerjam z eno številko in tako onemogočim, da bi bili uplodani file preveliki... z $lika_name pa da shranim v bazo .. torej samo ime ...
mah nevem kva narobe.... :(
Lp masticore
markz: imam ...
rc_car: ja z $slika_size .. hočm da pol primerjam z eno številko in tako onemogočim, da bi bili uplodani file preveliki... z $lika_name pa da shranim v bazo .. torej samo ime ...
mah nevem kva narobe.... :(
Lp masticore
težava odpravljena ....
ornk !! sm mogu pr adminu zatežt in mi je updejtu php.... in zadeva sedaj normalno deluje ...
Lp masticore
ornk !! sm mogu pr adminu zatežt in mi je updejtu php.... in zadeva sedaj normalno deluje ...
Lp masticore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | upload datotek in shranjevanje v mdbOddelek: Izdelava spletišč | 1254 (1022) | Looooooka |
» | urejanje - mysql -Oddelek: Izdelava spletišč | 1217 (1133) | darh |
» | Rezanje novicOddelek: Izdelava spletišč | 877 (775) | darh |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2234 (1878) | Klemenn |
» | Kako vnesti sliko v MySQL bazoOddelek: Programiranje | 1241 (1090) | McAjvar |