Forum » Strojna oprema » logitech g9 in double klik
logitech g9 in double klik
k3NzO ::
imam logitech g9 miško in mi ne deluje dvojni klik. je res da ta miška ne podpira dvojnega klika na mouse1? v logitech setpointu mi ne ponudi opcije dvojni klik pod mouse1 :(
bama ::
ja itak de podpira meni ela use nurmalnu dvojni klik in use ostale tipke. Nesi na garancijo :D
YOW!!! StReEt RaCiNg Is NoT
A cRiMe!!!
A cRiMe!!!
Alpheus ::
Glede na tvojo slovnico bi brez zavlacevanja predpostavil, da uporabljas Windows, v katerem primeru ti priporocam, da si ogledas nastavitve za hitrost dvojnega klika miske pod istoiemsko izbiro za nastavitve v nadzorni plosci. Ce je le-ta prekratka, jo pa razsiri.
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.
alphasaphir ::
Nasel sem resitev za svojo performance mx, ki je imela double click multiple click fire kakorkoli
Odprl, na plasticnem delu na katerega beli trigger prilega - H oblike, ki ima manjso vdrtino. Vzel sem oster izvijac in pobrusil plastiko, tako da vdrtine vec ni. To je to. Nobenega odpiranja prozilca, namescanja vzmeti...
se v anglescini, ker se mi ne da drugje registrirat, da bi to objavljal, pa mogoce kdo najde
English:
Odprl, na plasticnem delu na katerega beli trigger prilega - H oblike, ki ima manjso vdrtino. Vzel sem oster izvijac in pobrusil plastiko, tako da vdrtine vec ni. To je to. Nobenega odpiranja prozilca, namescanja vzmeti...
se v anglescini, ker se mi ne da drugje registrirat, da bi to objavljal, pa mogoce kdo najde
English:
how I fixed my performance mx, that was double clicking:
The H like looking part on the opposite from the clicker/trigger gets a dent in the middle, which i just brushed/carved with a sharp screwdriver so it is flat again. That's it. Didn't misstriger for a few days.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška MX Performance LogitechOddelek: Kaj kupiti | 8355 (5838) | sajmon |
» | Logitech anywhere mx - dvojni klikOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1290) | matobeli |
» | Levi klik je včasih kar dvojenOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (750) | mat xxl |
» | Microsoft patentiral dvojni klik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 10268 (10268) | Microsoft |
» | kako naštimat na sredinsko tipko na miški dvojni klik?Oddelek: Strojna oprema | 1301 (1225) | ||_^_|| |