» »

logitech g9 in double klik

logitech g9 in double klik

k3NzO ::

imam logitech g9 miško in mi ne deluje dvojni klik. je res da ta miška ne podpira dvojnega klika na mouse1? v logitech setpointu mi ne ponudi opcije dvojni klik pod mouse1 :(

bama ::

ja itak de podpira meni ela use nurmalnu dvojni klik in use ostale tipke. Nesi na garancijo :D
YOW!!! StReEt RaCiNg Is NoT
A cRiMe!!!

Alpheus ::

Glede na tvojo slovnico bi brez zavlacevanja predpostavil, da uporabljas Windows, v katerem primeru ti priporocam, da si ogledas nastavitve za hitrost dvojnega klika miske pod istoiemsko izbiro za nastavitve v nadzorni plosci. Ce je le-ta prekratka, jo pa razsiri.
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

alphasaphir ::

Nasel sem resitev za svojo performance mx, ki je imela double click multiple click fire kakorkoli

Odprl, na plasticnem delu na katerega beli trigger prilega - H oblike, ki ima manjso vdrtino. Vzel sem oster izvijac in pobrusil plastiko, tako da vdrtine vec ni. To je to. Nobenega odpiranja prozilca, namescanja vzmeti...

se v anglescini, ker se mi ne da drugje registrirat, da bi to objavljal, pa mogoce kdo najde

English:

how I fixed my performance mx, that was double clicking:

The H like looking part on the opposite from the clicker/trigger gets a dent in the middle, which i just brushed/carved with a sharp screwdriver so it is flat again. That's it. Didn't misstriger for a few days.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miška MX Performance Logitech

Oddelek: Kaj kupiti
468355 (5838) sajmon
»

Logitech anywhere mx - dvojni klik

Oddelek: Pomoč in nasveti
181617 (1290) matobeli
»

Levi klik je včasih kar dvojen

Oddelek: Pomoč in nasveti
101191 (750) mat xxl
»

Microsoft patentiral dvojni klik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
11010268 (10268) Microsoft
»

kako naštimat na sredinsko tipko na miški dvojni klik?

Oddelek: Strojna oprema
71301 (1225) ||_^_||

Več podobnih tem