Forum » Programiranje » Utripajoči SMS
Utripajoči SMS
Tody ::
A mogoče ve kdo kako pripraviš sms da utripa ??
Vem da daš v logomanegerju f sam za ra progi moreš met kabl pa še ful beden program je !
Če ve kdo foro prek kšnga centra tko da nerebiš posebnega kabla ali pa IR povezave mubom hvaležen :D
Vem da daš v logomanegerju f sam za ra progi moreš met kabl pa še ful beden program je !
Če ve kdo foro prek kšnga centra tko da nerebiš posebnega kabla ali pa IR povezave mubom hvaležen :D
- spremenil: Gandalfar ()
OmegaBlue ::
to se da narest s samo nokio brez programov.Ampak je pa en haklc nokia more podpirat pošiljanje unicode sporoči torej ne samo text.Unicode za pošilat pa podpirajo novejše nokie(ne s kšnim 5110 pa 3210 frajart).
pa kot si že pogruntu utripajočega nardiš tkole
\fJEST SM KMET\f 8-)
pa kot si že pogruntu utripajočega nardiš tkole
\fJEST SM KMET\f 8-)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
tec ::
OmegaBlue: Pravzaprav je to en bug, ki so ga odpravili v novejsih nokiah, torej utripajoce sms podpirajo 5110 in 3210 ter ostali stari modeli. Pri novejsih (6210,...) je to odpravljeno in prikazuje samo kvadratke.
Pobesneli: Kolikor je meni znano to podpira samo Nokia
Pobesneli: Kolikor je meni znano to podpira samo Nokia
To se niti na nokiah ne da narediti ker nobena nokia nima backslaha \ in imajo vse sam slah / torej kiss my hary but ampak tole sux !
Cosmo ::
pa kaj je tebi tody? sej pa ne naredis tega na telefonu ampak na compu prek kabla ....
I am Pentium of Borg. Division is futile. You will be approximated.
Ja lih en kilometer kabla se mi vala po sobi pa nevem kam z njim >:D Zanimal me je če obstaja MOŽNOST TO NAREDITI BREZ KABLA ALI IRD POVEZAVE !!!
Gandalfar ::
tema zaklenjenga zaradi zaljivega odnosa uporabnika, ki je zacel temo.
Ce se zelite pogovarjat se pogovarjajte na nekem dolocenem nivoju.
Ce se zelite pogovarjat se pogovarjajte na nekem dolocenem nivoju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33855 (23528) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12941 (9110) | Azrael |
» | Odklep za Nokio brez kabla, preko IMEI-aOddelek: Mobilne tehnologije | 3719 (3200) | Dr_M |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4240 (3677) | Gandalfar |
» | Nokia SoftwareOddelek: Programska oprema | 1766 (1540) | krneki0001 |