» »

DREAMWEAVER MX

DREAMWEAVER MX

dejc888 ::

Iščem programerja/inštruktorja, ki bi me naučil osnove dreamweaverja/flasha, oziroma podobnega programa za izdelavo spletnih strani.
Število ur, cena in ostali pogoji po dogovoru. Prosim kontaktirajte me na 031-338-106 ali dejan.paliska@siol.net.

Lp, Dejc

amd64bit ::

Predvidevam da bi se rad naučil, zato da bi potem lahko sam izdeloval spletne strani za druge, ker če bi rad samo za sebe potem raje plačaj izdelavo. In če moja domneva drži, potem ti nikakor ne predlagam da se začneš učiti kakega dreamweaverja, ker je to sama potuha. Najprej malo naštudiraj html in css za začetek, potem pa mogoče kak PHP za dinamične spletne strani, ker je najbolj razširjen in se največ tutorialov najde na netu.

Lp

radiokills ::

Delno se strinjam z amd-jem. Če hočeš izdelovati splentne strani (pol)profesionalno potem se je pametneje naučiti HTML-ja in CSS-ja. Vendar, amd, Dreamweaver ni nobena potuha, pač pa zelo dobrodošel pripomček za učenje. Razdeli si delovno površino, tako da hkrati vidiš kodo in rezultat. Potem opazuj kaj se zgodi v 'kodi' medtem ko spreminjaš stvari v wysiwyg oknu. So pa tukaj pasti, saj starejše verzije ne generirajo kode kompatibilne s xhtml standardi.

bluefish ::

dreamweaver je odlično orodje, ko ga enkrat dovolj spoznaš in znaš vsaj osnove jezika v katerem delaš.
Torej, moj nasvet - seznani se z jezikom (X)HTML, CSS in potem bo vse ostalo popolnoma jasno. Za Flash pa si poglej nekaj vodičev (tutorials), ki prikažejo osnove. Če boš zadevam posvetil vsaj nekaj časa in boš dovolj vztrajen, da te ne bo odvrnila vsaka slabo narejena stran, boš počasi dobil pravo sliko o zmožnostih.
V primeru, da pa rabiš internet stran, pa raje reci komu, ki to zna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Html, css

Oddelek: Izdelava spletišč
313905 (504) Volk|

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

11624757 (23245) Ziga Dolhar
»

pomoč začetniku

131187 (1070) ANGEL_B
»

Internetna stran (strani: 1 2 )

536026 (5214) Mipe
»

drsni trak na strani