Forum » Konzole » Assassins creed-obtičal
Assassins creed-obtičal
legice ::
Xbox360
no ne vem kaj narediti. Vedno ko igram, grem prvo do tistega, ki ti da nalogo(v vaskem mestu drug), ampak jaz sem nekaj časa igral in sploh do njega nisem prišel. Ko sem naslednjič zagnal igro, sem šel plezati po vseh stolpih, naredil vse naloge, rešil, pretepel... No sedaj pa sem prvič šel do tistega ki daje podatke. Reče mi kje naj začnem,... Ok, ampak nimam nobene misije, ker sem že vse naredil prej, tako da sploh nimam nobenih podatkov in jih tudi ne morem dobiti o tistemu, ki ga moram eliminirati. To je se mi zdi že 4 naloga, zato prosim, če mi lahko kdo pomaga, ali pa je to nekakšna neumna napaka in bom moral vse od začetka?
Lp in hvala
no ne vem kaj narediti. Vedno ko igram, grem prvo do tistega, ki ti da nalogo(v vaskem mestu drug), ampak jaz sem nekaj časa igral in sploh do njega nisem prišel. Ko sem naslednjič zagnal igro, sem šel plezati po vseh stolpih, naredil vse naloge, rešil, pretepel... No sedaj pa sem prvič šel do tistega ki daje podatke. Reče mi kje naj začnem,... Ok, ampak nimam nobene misije, ker sem že vse naredil prej, tako da sploh nimam nobenih podatkov in jih tudi ne morem dobiti o tistemu, ki ga moram eliminirati. To je se mi zdi že 4 naloga, zato prosim, če mi lahko kdo pomaga, ali pa je to nekakšna neumna napaka in bom moral vse od začetka?
Lp in hvala
Tihi Mi53k ::
Mislim da ravno pri četrti nalogi moraš splezati na razgledne točke, ki niso označene na mapi. Za njih ti pove tvoj "nalogodajalec", kje jih išči. Zdej al greš še enkrat od začetka to misijo in ga pozorno poslušaš, v keri smeri moraš iskat, al pa se enostavno sprehajaj po mestu in opazuj nad katerimi možnimi razglednimi točkami kroži orel. Ko boš splezal nanjo, se ti bo v mapi označila naslednja misija. In to moraš naredit v treh mestih.
matija14 ::
Uradne zahteve za PC verzijo:
Assassin’s Creed PC System Requirements
Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)
Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller
*Supported Video Cards at Time of Release
DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series
Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
Assassin’s Creed PC System Requirements
Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)
Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller
*Supported Video Cards at Time of Release
DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series
Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
kataklysm ::
Neoznačene razgledne točke najlažje najdeš tud tak, da se razgledaš po nebu. Tam ko orli jadrajo so ponavad razgledne točke ali pa poiščeš te kupe ali vozove sena. nad njimi so tudi ponavad tiste deske iz katerih se odrineš.
Lp
Lp
ESi
Gr0unD Zer0 ::
ce si mislijo spet privoscit ponavljanje 3 tipov nalog v nedogled, si naj ostala dva špila nekam vtaknejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thief 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 21484 (15893) | sesobebo |
» | Igre- štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 784 (717) | Pariah |
» | Just Cause 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6980 (5520) | Tomozuki |
» | Street Fighter IV (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6245 (3612) | jRk0 |
» | Problem z grafično pri igrah (Need for speed, GTA San Andreas)Oddelek: Igre | 1267 (1184) | miwche |