Forum » Zvok in slika » Mikrofon in rotacija miške
Mikrofon in rotacija miške
Typhoon1 ::
Imam dva problema.
1. Mikrofon ne deluje. Razlog so nastavitve v nadzorna plošča/zvoki in avdio naprave...kjer imam za snemanje izbran mikrofon, in dam črtico glasnost do vrha. Tam ostane dokler ne začnem uporabljati mikrofona -> sama se premika dol. Če se npr. pogovarjam po skypu se bo takoj ko jo dam do vrha sama od sebe začela premikati dol. Sem reinštaliral zvočne driverje vendar ne pomaga.
2. Na vsake toliko časa, kdaj bolj kdaj manj pogosto, se mi cursor od miške sam od sebe zarotira. V igricah to zgleda tako, da se obrnem gor ali dol in se vrtim.
Hvala za pomoč, LP
1. Mikrofon ne deluje. Razlog so nastavitve v nadzorna plošča/zvoki in avdio naprave...kjer imam za snemanje izbran mikrofon, in dam črtico glasnost do vrha. Tam ostane dokler ne začnem uporabljati mikrofona -> sama se premika dol. Če se npr. pogovarjam po skypu se bo takoj ko jo dam do vrha sama od sebe začela premikati dol. Sem reinštaliral zvočne driverje vendar ne pomaga.
2. Na vsake toliko časa, kdaj bolj kdaj manj pogosto, se mi cursor od miške sam od sebe zarotira. V igricah to zgleda tako, da se obrnem gor ali dol in se vrtim.
Hvala za pomoč, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audio/Video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1186 (1096) | dt1988 |
» | Podaljšek za 24 pin ATX in 8 pin kabel na maticniOddelek: Strojna oprema | 2707 (2079) | klinker |
» | Orlovo gnezdoOddelek: Loža | 9823 (9446) | crazin' |
» | dva mikrofona na en računalnik!prosim za hitre odgovore ki mi rabi danes!Oddelek: Strojna oprema | 1892 (1711) | TEDY |
» | Stikalo med slušalkami in zvočnikiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1567 (1417) | Nejc Pintar |