Forum » Strojna oprema » 750GB zunanji USB disk za 179€
750GB zunanji USB disk za 179€
Mr.B ::
V Conradu sem včeraj na polici videl za 179€ 750GB externi usb disk, notri je bil sicer Samsung disk, ampak le če primerjamo cene, je pri nas samo disk v povprečju skoraj 100€ dražji.
Se v prihodnosti pričakuje kak padec cen 750GB diskov ? V kratkem, ne čez pol leta, ko poidejo vse zaloge…
Se v prihodnosti pričakuje kak padec cen 750GB diskov ? V kratkem, ne čez pol leta, ko poidejo vse zaloge…
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
kixs ::
Ce malo pogledam po spletnih straneh nasih trgovin'c... se cene gibljejo okoli 170€ in naprej. Torej sama cena ni nic kaj pretresljivega.
Ce je pa notri res Samsungov disk, potem je to prakticno edini F1, ki ga lahko dobis v Sloveniji (ce prav vem?).
lp
Ce je pa notri res Samsungov disk, potem je to prakticno edini F1, ki ga lahko dobis v Sloveniji (ce prav vem?).
lp
Calligulla ::
Jaz sem dal poleti v ZDA za 750 giga eksternega z firewire in 5 letno garancijo 179 USD. V prosti prodaji je bil samo disk tudi tam 100 USD drazji,..
Skratka samo zakasnela situacija, ki je cez luzo bolj obicajna.
Skratka samo zakasnela situacija, ki je cez luzo bolj obicajna.
OZZY ::
750 disk je pri elektroniki.si 140eur tko da je taka cvena čist realna če upoštevaš še ohišje.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1 TB disk SATA (Samsung ?)Oddelek: Kaj kupiti | 5202 (3483) | bodom |
» | Western Digital vs SeagateOddelek: Kaj kupiti | 1940 (1700) | Dr_M |
» | Zunanji diskOddelek: Kaj kupiti | 1924 (1650) | eržo |
» | Samsung F1, kateri so tahitri ?Oddelek: Strojna oprema | 2339 (1777) | MrStein |
» | Začenja se terabajtna dobaOddelek: Novice / Diski | 4515 (3213) | CWIZO |