Forum » Omrežja in internet » Xampp in FILezilla
Xampp in FILezilla
ros ::
Doma sem si postavil web strežnik Xampp in vse dela brez problema, le ne vem zakaj se ne morem povezat z Filezilla klientom na Filezilla server(torej z domačega rač. na ta novi server). Nekaj sem brskal, da moraš odpret porte na routerju: Ker mam Tp-link router sem šel pod Virtual Hosts in dodal ftp ter odprl port 21. Zdej me pa zanima (ker mam drugač dinamični IP), potem pa router, ki dodeli statične, al moraš napisat v Virtual host zunaji IP računalnika ali notranji? Oba sem probal pa na nobenega Filezilla ne prime. Potem sem šel v Filezilla in dal avtomatsko konfiguracijo( vnesel sem tudi host domeno (od dyndns)in uporabniško ime in geslo, ter port 21) s čarovnikom, pa zadeva ne dela, napiše mi vedno tole:
Stanje: Razločevanje naslov IP za (host oz ta naslov hosta xxxx.xxxx.org)
Stanje: Povezovanje z (xxxxx.oz št.zunanjega IP:21 ...
Stanje: Povezava je vzpostavljena, v pričakovanju pozdravnega sporočila ...
Napaka: Povezava s strežnikom ni uspela
Stanje: Čakanje na ponoven poskus ...
Kdor mi zna pomagat mu bom zelo hvaležen
LP
Stanje: Razločevanje naslov IP za (host oz ta naslov hosta xxxx.xxxx.org)
Stanje: Povezovanje z (xxxxx.oz št.zunanjega IP:21 ...
Stanje: Povezava je vzpostavljena, v pričakovanju pozdravnega sporočila ...
Napaka: Povezava s strežnikom ni uspela
Stanje: Čakanje na ponoven poskus ...
Kdor mi zna pomagat mu bom zelo hvaležen
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filezilla in routerOddelek: Omrežja in internet | 771 (697) | vice boy |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5553 (3457) | vice boy |
» | problemi s ftp - prenosomOddelek: Omrežja in internet | 1494 (1311) | Mitch |
» | FTP odjemalec dostopen od "zunaj"Oddelek: Omrežja in internet | 1412 (1266) | salesky |
» | ADSL - staticn ip+Router Planet XRT-401D +port forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 3348 (3208) | deamon |