Forum » Pomoč in nasveti » kopiranje celic v Exelu
kopiranje celic v Exelu
gruntfürmich ::
jo!
kako bi kopiral celice v exelu tako, da bi mi ostale samo številke. ker v enem fajlu imam sklice oz. formule v celicah, katere mi kot končni produkt dajo številke, v drugem fajlu pa bi potreboval samo številke. kot navadno copy-paste mi pa kopira sklic oz. formulo.
pls help!
kako bi kopiral celice v exelu tako, da bi mi ostale samo številke. ker v enem fajlu imam sklice oz. formule v celicah, katere mi kot končni produkt dajo številke, v drugem fajlu pa bi potreboval samo številke. kot navadno copy-paste mi pa kopira sklic oz. formulo.
pls help!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
pajanko ::
Z Posebnim lepljenjem.
Kopiraj celice, in v drugem dokumentu desni klik in Posebno lepljenje. Izberi Vrednost in Vredu.
lp
Kopiraj celice, in v drugem dokumentu desni klik in Posebno lepljenje. Izberi Vrednost in Vredu.
lp
gruntfürmich ::
thx
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel - seštevanje vrednosti brez upoštevanja besedilaOddelek: Pomoč in nasveti | 7791 (7436) | arnecan1 |
» | excel problemOddelek: Pomoč in nasveti | 803 (779) | toxius |
» | Excel: stolpce v vrstice ?Oddelek: Programska oprema | 5185 (4813) | _jackson_ |
» | [Excel]Kako izvleči vrednost?Oddelek: Programiranje | 3797 (3520) | Mobidick |
» | [Excel]Vrednost celice = ime dokumentaOddelek: Programska oprema | 4790 (4212) | veteran |