Forum » Mobilne tehnologije » 1.1. cenejši prenosi podatkov za uporabnike Itak paketa
1.1. cenejši prenosi podatkov za uporabnike Itak paketa
jest10 ::
Izsek iz odgovora na mail:
S 1. 1. 2008 pa se bo cena prenosa podatkov za naročnike Itak paketa razpolovila. Naročniki Itak paketa, ki imajo vklopljen Mini prenos podatkov, bodo plačevali le 0,00021 EUR za vsak prenesen kB.
S 1. 1. 2008 pa se bo cena prenosa podatkov za naročnike Itak paketa razpolovila. Naročniki Itak paketa, ki imajo vklopljen Mini prenos podatkov, bodo plačevali le 0,00021 EUR za vsak prenesen kB.
ales85 ::
Zastonj njemu od popusta pri študentskem paketu, ki se nam je prenesel v itak paket. Ampak mislim, da bomo to sedaj še obdržali.
Sputnik59 ::
verjetno se bojo tudi paketi 100MB in 1GB pocenili, paket 10GB pa se je pocenil za 10€ in znasa 30€, kar je OK
Tyrion ::
To ja! Zakon.
Upam da vseeno ostane tistih 10mb zastonj (kar je ostalo od studentskega paketa)..
Upam da vseeno ostane tistih 10mb zastonj (kar je ostalo od studentskega paketa)..
Pesimist ::
Ma ja. Nej dajo 100Mb pol ceneje pa si takoj nabavim. Zaj ko je blo to 1Giga zastojn sem ugotovil da 100Mb preko tece. Res je da sem trenutno na 120Mb porablenega ampak to sem nekaj brezveze youtube movije gledal malo. . Za mail, MSN in forum brskanje pa se je izkazalo 100Mb kar dovolj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil vrača udarecOddelek: Mobilne tehnologije | 5843 (3813) | MisterR |
» | Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11330 (8940) | bf4ed |
» | Mobitelov začetek leta – videotelefonija nič več brezplačno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9788 (7078) | CaqKa |
» | Itak 1GBOddelek: Mobilne tehnologije | 3228 (1584) | Pesimist |
» | Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?Oddelek: Omrežja in internet | 4459 (3648) | Pesimist |