» »

Ps2 emulator

Ps2 emulator

SeeN000 ::

Zdravo. Zanima me če ima gdo od vas playstation 2 emulator za pc. Če ga gdo ima (z vsemi dodatki kot so bios, za grafiko, za zvok, itd) ga prosim naj mi piše ali me pa doda na msn: seen. 000@hotmail. Com. Preizkusil sem že nekaj emulatorjev vendar nobeden ni delal. Zato rabim enga ki mi dela in da mi razloži kako in kaj. Hvala
  • polepsal: volkec ()

OChack ::

ne obstaja sam tok.....ker sicer bi veselo dol že vsi vlekl.
tist kar si ti dol potegnu so razni trojanci in podobno, mislm naivnost pa taka, prej se kšn review prebere če zadeva res dela......ampak kot pravim obstaja edino emulator za PS1 za ostale konzole ki so novejše ih ni in kr brž v štacuno po PS2
Int€l inside, IDIOT Outside

oja obstaja...in niso trojanci, sem vse pregledal in prescanal...fora je sam da nevem katere biose uporabit in dodatke. Drgač pa obstaja;)

ronaldo ::

Obstaja in zelo veliko iger ze podpira. Imenuje se PCSX 2, ne potrebujes pa nobenih dodatkov ker sam program ze vsebuje vse najnujnejse. Potrebujes legalne igre in pa legalen bios.

za to sem že slišal...možno da ni delal zato ker sem imel piratsko igro. Kje pa lahko dobim legalen bios? Če pa ni legalen da ga recimo potegnem nekje iz interneta pa ne bo delalo?

XsenO ::

Bios se dobi z prenosom iz konzole, toda se mi zdi, da tudi to ni legalno. Tako da dobiti bios legalno se ne da. Anyway kljub tem, da PCSX2 obljublja ti priporočam, da si rahe nabaviš PS2 saj cena je že smešno nizka.
1 + 1 = 1

Ted ::

Zakaj ni legalno ? Če kupim PS2 je legalno da igram igre, ga razbijem ko stopim iz trgovine ali počnem z njim kar mi paše. Tega noben zakon ne prepoveduje.
Mah...

ronaldo ::

Ce imas PS2 lahko legalno dumpas bios, ce pa ga nimas pa obstajajo druge metode katere se tle ne smejo govorit. Igre najbolje da so legalne ker drugace na tem forumu se ne sme govorit, ker dobis ban. Tako da se da igrati na normalnem dual-core pc-ju in to zelo uspesno z boljso grafiko kot na PS2 ker lahko na pcju mas vecjo resolucijo in pa tudi 4xAA.

Fora je da imam doma PS2, vendar pa študiram in imam stanovanje v mariboru, in nimam TV, je pa malo težko igrati PS2 brez TV:D , zato tudi iščem emulatorje. A gdo mogoče ima ta bios? ali pa če ve postopek kako se vse to naredi da ti igre za PS2 delajo na PC naj me prosim doda na MSN: seen.000@hotmail.com, in mi razloži ali pošlje te datoteke. Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Emulator Xbox 360/PS3

Oddelek: Konzole
141511 (1285) opeter
»

PS2 emulator

Oddelek: Pomoč in nasveti
6782 (676) F-22
»