Forum » Pomoč in nasveti » problem z intel računalom
problem z intel računalom
rdecaluc ::
Lp , imam platko P5B-E plus in sem danes po navodilih gor namontiral Q6600 ,cellshock 2gb kit ghz (2x) , LC 550w , 8800gts 320 in se mi platka ne zbudi. Vse je priklopljeno gor , plava lučka gori na matični , ko pa stisnem pwr switch pa ne da od sebe nič. Kaj bi lahko bilo narobe?
Est modus in rebus. ,typos
zee ::
svohoten napajalnik?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Ne napjalnik je dovolj močan, vse skupaj je bilo že sestavljeno in je delovala sedaj je samo vse v ohišju novem pa ne dela .
pozitron ::
Si vklopu napajalnik zadi . Poglej mal konektorje, če si slučajn kej pozabu, al clr cmos. probi samo z eno palčko ramov, odklopi mogoče druge stvari za probo optično enoto, tudi disk magar samo, da vidiš, če boot-a. Plata podpira C2Q maš novejš bios?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pozitron ()
Rame sm probal nič se ne zgodi , plata podpira vse ker je že delovala , probal sem odklopit različne stvari stran pa še vedno nič.
dzinks63 ::
Si priklopu vse kable, 4 pinskega tudi. Da nimaš kakšnega kratkega stika med osnovno ploščo in ohišjem, kakšen zalutali vijak?
Vse kable sem priklopil , sem šel ravno zato po navodilih , na koncu so ostali samo še ventilatorji katerih kabli so nametani povsod ampak so povezani. Vijaka izgubil nisem nobenega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25565 (8322) | hojnikb |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8935 (8382) | Pšenični |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1092) | snooze77 |
» | sestava računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2677 (2051) | mihajlo carr |
» | Računalnik se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2777 (2523) | s1e2x3y |