Forum » Pomoč in nasveti » Obešanje računalnika
Obešanje računalnika

robobobo ::
Težava je v tem, da se vsake toliko sredi delovanja enostavno obesi in ni več odziva.Večkrat se pa to pojavi ko hočem tiskati dokument.....dam print in se obesi (dokumenta Ne stiska). Ima kdo kak predlog kako rešiti problem. Ali je kaj narobe z gonilniki od matične ali so rami kaj??
Ker računalnik ni moj, sem malo težje dobil podatke o konfiguraciji. Vem pa da so bili rami neki menjani pred kratkim.
Notri je 256 rama od IBM-a
Kar sem uspel izvedet o matični pa je oznaka AM39L, kar meni nič ne pomeni in ne najdem driverjev za matično.
Na eni nalepki na matični pa piše še chipset KM400.
Prosim za pomoč.
Če moram podati še kake info pa sporočite.
LP
Ker računalnik ni moj, sem malo težje dobil podatke o konfiguraciji. Vem pa da so bili rami neki menjani pred kratkim.
Notri je 256 rama od IBM-a
Kar sem uspel izvedet o matični pa je oznaka AM39L, kar meni nič ne pomeni in ne najdem driverjev za matično.
Na eni nalepki na matični pa piše še chipset KM400.
Prosim za pomoč.
Če moram podati še kake info pa sporočite.
LP

solatko ::
Link do tvoje plate - http://www.fic.com.tw/product/default.a...
Drugače pa mal več podatkov. Kateri OS, z EVERESTOM (potegneš z interneta) preglej računalnik in daj malo več podatkov. En od načinov za izboljšanje delovanja, je čiščenje registra, pregled računalnika glede virusov, obnovitev driverjev.....
Za pomoč preko foruma je potrebno poslati čim več podatkov.
Drugače pa mal več podatkov. Kateri OS, z EVERESTOM (potegneš z interneta) preglej računalnik in daj malo več podatkov. En od načinov za izboljšanje delovanja, je čiščenje registra, pregled računalnika glede virusov, obnovitev driverjev.....
Za pomoč preko foruma je potrebno poslati čim več podatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monitor se rafalno ugaša in prižiga..Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1739) | --MiRaLdInJo |
» | Menjava matične ploščeOddelek: Strojna oprema | 2879 (2514) | Riff |
» | kakšno grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1321) | Janac |
» | Vklop računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 839 (739) | FanBoy |
» | Posodobitev BiosaOddelek: Pomoč in nasveti | 1434 (1433) | kixs |