Forum » Pomoč in nasveti » machine_check_exception
machine_check_exception
carjam ::
no uglavn dej mam tale error že neki cajta. tole se dej dogaja od formata dalje, vendar sm mislu da je blo to učeraj odpravljeno. takat sem pod "Event viewer-jem" videl da neki jamra za "The device, \Device\Harddisk3\D, has a bad block." Ta disk sm odklopu in mašina je delala, včeraj smo špilal, pa dons mi je ratal en mix odšpilat, pol ga je pa zmankal.
zdej pa pod "Event viewer" čist 0 ne piše za kakršnkoli error, še več...sm mau dol poscrollu in mi zdej piše da "The device, \Device\Harddisk2\D, has a bad block." pa tistega 320GB diska nimam priklopljenega.
zdej če grem pod "Computer managment" je HD2 prenosn disk (HD0 je sistemski, HD1 je muzka pa slike)...disk nekak dela, vendar je v mojem folderju folder CSS do katerega nimam dostopa ker baje ni formatiran in me praša če ga želim, ampak to je samo en folder...ma to kakšne veze z tem errorjem ?
prejle sm lepo browsu po netu, čitu slocss, mi zapaše muzka, pržgem WinAmp in mam spet error
lahko da je kej z sistemskim diskom, lahko je Huh?
kaj bom naredu: - probu bom na drug disk naložit winse če bo kej drgač (šele čez vikend)
- probu brez prenosnga diska delat w/e
odklopu disk in zjutri špilu cele pou ure in je lepo delal use...zdej sm pa instalu CS3 mi pa na 98% fukne error vn (pod Event Viewer je pa tole napisal -> Generate Activation Context failed for C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.MFC_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.163_x-ww_39049d00\MFC80U.DLL. Reference error message: The operation completed successfully.)
zalavfam CSS se konektam na bosno in mi fukne error vn
mogoče kšn kdo kaj ve kaj se lahko naredi...plis help Sad
pa še slikca - >
[URL=http://img161.imageshack.us/my.php?imag...
zdej pa pod "Event viewer" čist 0 ne piše za kakršnkoli error, še več...sm mau dol poscrollu in mi zdej piše da "The device, \Device\Harddisk2\D, has a bad block." pa tistega 320GB diska nimam priklopljenega.
zdej če grem pod "Computer managment" je HD2 prenosn disk (HD0 je sistemski, HD1 je muzka pa slike)...disk nekak dela, vendar je v mojem folderju folder CSS do katerega nimam dostopa ker baje ni formatiran in me praša če ga želim, ampak to je samo en folder...ma to kakšne veze z tem errorjem ?
prejle sm lepo browsu po netu, čitu slocss, mi zapaše muzka, pržgem WinAmp in mam spet error
lahko da je kej z sistemskim diskom, lahko je Huh?
kaj bom naredu: - probu bom na drug disk naložit winse če bo kej drgač (šele čez vikend)
- probu brez prenosnga diska delat w/e
odklopu disk in zjutri špilu cele pou ure in je lepo delal use...zdej sm pa instalu CS3 mi pa na 98% fukne error vn (pod Event Viewer je pa tole napisal -> Generate Activation Context failed for C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.MFC_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.163_x-ww_39049d00\MFC80U.DLL. Reference error message: The operation completed successfully.)
zalavfam CSS se konektam na bosno in mi fukne error vn
mogoče kšn kdo kaj ve kaj se lahko naredi...plis help Sad
pa še slikca - >
[URL=http://img161.imageshack.us/my.php?imag...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Event Viewer - hard disk bad blockOddelek: Pomoč in nasveti | 4353 (3514) | wasd |
» | Disk javlja napakoOddelek: Pomoč in nasveti | 1131 (1063) | mayhem |
» | Aplikacije naključno zamrzujejo/odmrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 543 (473) | Lombi |
» | Disk ErrorOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (1112) | mayhem |
» | Alternativa za MS ScandiskOddelek: Programska oprema | 1606 (1361) | Bug |