Forum » Kaj kupiti » Kupujem prenosnik
Kupujem prenosnik
virgo81 ::
Kupujem prenosnik ranga 1200€ .... kaj mi lahko svetujete
Zahteve ...
2GB rama
intel core 2 duo 2.0 ali več če obstaja :)
160GB diska ali več
grafika vsaj 128MB
17" monitor
prenosnik bom rabil za lastno rabo, obdelvo slik(photoshop mora teči gladko), programiranje v javi+oracle...se pravi kak strežnik lokalno nameščen mora teči gladko, eclipse tudi :-)
nagledal sem si model HP 6820S , pa tudi kak paviljonček zgleda lušen, samo paviljoni imajo AMD procesorje, pa me zanima koliko so Intel Core 2 Duo res boljši od AMD Turionov X2?
Aja pa še ali se kej pslača počakat po novem letu da cene mal padejo?
Hvala pa lep dan.
Zahteve ...
2GB rama
intel core 2 duo 2.0 ali več če obstaja :)
160GB diska ali več
grafika vsaj 128MB
17" monitor
prenosnik bom rabil za lastno rabo, obdelvo slik(photoshop mora teči gladko), programiranje v javi+oracle...se pravi kak strežnik lokalno nameščen mora teči gladko, eclipse tudi :-)
nagledal sem si model HP 6820S , pa tudi kak paviljonček zgleda lušen, samo paviljoni imajo AMD procesorje, pa me zanima koliko so Intel Core 2 Duo res boljši od AMD Turionov X2?
Aja pa še ali se kej pslača počakat po novem letu da cene mal padejo?
Hvala pa lep dan.
Galaxy ::
Core 2 Duo so boljsi, bolj ucinkoviti in porabijo manj W kot katerikoli AMD procesorji. Bi ti priporocal da pocakas do Bozica, saj bodo vsepovsod popusti in bo zato vse ceneje.
Sicer pa mislim, da bi bil tale odlicen nakup.
Sicer pa mislim, da bi bil tale odlicen nakup.
virgo81 ::
Galaxy hvala za mnenje ... ok ta ima kamero pa bolšo grefiko kot HP...nekako se bolj nagibam k HP...nekje u podzavesti imam slabše mnenje o Acerjih, kar je najverjetneje zmotno.
Galaxy ::
Nekaj casa sem imel Acerja in prej se enega pri prijatelju in v zivljenju nisem slisal niti ene pritozbe glede acerja. V soli uporabljajo ucitelji HP in meni zgledajo "kot kup dreka". Imajo grda ohisja in so ponavadi dragi zato, kar ponujajo. Toplo ti priporocam Acer.
Boeing ::
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko je vreden tale laptop? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21701 (20074) | zuz3k |
⊘ | Koliko je vreden? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 49649 (36342) | dzinks63 |
» | Nadgradnja starega računalnikOddelek: Strojna oprema | 2138 (1748) | mtosev |
» | Nov prenosnik? - Lenovo vs. DellOddelek: Kaj kupiti | 4276 (3895) | quartz |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11705 (9829) | trek@s |