Forum » Pomoč in nasveti » e-študent in potrdilo
e-študent in potrdilo
aljaz-selmer ::
Za uporabo e-študenta sem si na upravni enoti zrihtal sigen-ca certifikat za identifikacijo. (na našem faksu si moraš sam zrihtat ). Ko se prijavim se mi pokaže opozorilo, da izberem pravi certifikat, potem se mi pa pokaže stran na kateri piše:
Opozorilo: Vaše digitalno potrdilo še ni registrirano v sistemu! O postopku registracije si preberite v navodilih za prijavo v sistem.
Zato sem šel na navodila za prijavo v sistem ampak tam se vrtim v začaranem krogu. Ne vem kako naj potrdilo registriram v sistem. navodila_prijava
Če je kdo to uporabljal mi naj pomaga.
Opozorilo: Vaše digitalno potrdilo še ni registrirano v sistemu! O postopku registracije si preberite v navodilih za prijavo v sistem.
Zato sem šel na navodila za prijavo v sistem ampak tam se vrtim v začaranem krogu. Ne vem kako naj potrdilo registriram v sistem. navodila_prijava
Če je kdo to uporabljal mi naj pomaga.
zee ::
pa certifikat si dvignil in namestil po navodilih, ki si jih dobil zraven?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Certifikat sem si pravilno naložil.
Vseskozi piše o nekakšnih nastavitvah , a mi lahko kdo pokaže kje?
V navodilih piše, da je treba v oknu "Security alert" izbrati opcijo View Certificate itd.
(Govorim za IE6) Ali je okno "Certificate" isto kot security alert? Ker kliknem spodaj v orodni vrstici na ključavnico in se mi odpre to okno. Ima pa isto shemo kot kaže slika v navodilih.
Vseskozi piše o nekakšnih nastavitvah , a mi lahko kdo pokaže kje?
V navodilih piše, da je treba v oknu "Security alert" izbrati opcijo View Certificate itd.
(Govorim za IE6) Ali je okno "Certificate" isto kot security alert? Ker kliknem spodaj v orodni vrstici na ključavnico in se mi odpre to okno. Ima pa isto shemo kot kaže slika v navodilih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljaz-selmer ()
Samo te potem pošlje samo nekaj vrstic dol na ta zaznamek. In tam piše:
Digitalno potrdilo lahko registrirate z izbiro v meniju:
Nastavitve --> Registracija digitalnega potrdila
In se vrtiš v začaranem krogu.
Digitalno potrdilo lahko registrirate z izbiro v meniju:
Nastavitve --> Registracija digitalnega potrdila
In se vrtiš v začaranem krogu.
Bojevnik ::
Lahko prosim postas screenshit, jaz imam že registrirano pa mi drugače kaže, kaj je prej bilo se pa ne spomnim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Certifikat !Oddelek: Informacijska varnost | 9326 (4130) | SeMiNeSanja |
» | Digitalni podpis dokumentov na Mac OSOddelek: Pomoč in nasveti | 2526 (2331) | noraguta |
» | namestitev kvalificiranega digitalnega potrdila v brskalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3345 (3204) | alese |
» | Abanet prva prijavaOddelek: Pomoč in nasveti | 8520 (8160) | St235 |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6563 (4546) | romci |