Forum » Strojna oprema » TNT2 M64
TNT2 M64
Domy ::
Bok!
Mam TNT2 M64 in 23.11 drajverje ce se ne motim. Par dni nazaj mi je kolega posodu TV kartico in sicer Pinnacle PCTV. Vse OK. Pol pa dam TV ven in hocem mal igrce igrat in glej ga zlomka. 3D grafika steka. Probam z DirectX 8.1, nardim teste in ko dam test za 3D (to je tisto, ko se ti vrti kocka) se mi vrti full pocas. Sicer na koncu napise da so vsi testi uspesno opravljeni ampak slika je se zmeri u piiiiii. Probou sem ze vse, tud format in vso strojno opremo vn in se enkrat not pa nc!
HELP!!!
Mam TNT2 M64 in 23.11 drajverje ce se ne motim. Par dni nazaj mi je kolega posodu TV kartico in sicer Pinnacle PCTV. Vse OK. Pol pa dam TV ven in hocem mal igrce igrat in glej ga zlomka. 3D grafika steka. Probam z DirectX 8.1, nardim teste in ko dam test za 3D (to je tisto, ko se ti vrti kocka) se mi vrti full pocas. Sicer na koncu napise da so vsi testi uspesno opravljeni ampak slika je se zmeri u piiiiii. Probou sem ze vse, tud format in vso strojno opremo vn in se enkrat not pa nc!
HELP!!!
DoMi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje HD4850Oddelek: Navijanje | 2271 (1577) | alexa-lol |
» | 9600GT SLI problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3063 (2466) | QLuka |
» | cuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 821 (772) | _Prince_ |
» | zmrzal sistema ??Oddelek: Strojna oprema | 1564 (1257) | Pyr0Beast |
» | GF 6800 voltmodOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2642 (1374) | Tilen |