Forum » Pomoč in nasveti » HP 6820s in ExpressCard Firewire
HP 6820s in ExpressCard Firewire
ibenko ::
Zdravo!
Pred enim mescem sem nabavil laptop hp 6820s, s katerim sem sicer zelo zadovoljen a imam en velik problem. Laptop nima vgrajenega firewire porta zato sem pač kupil firewire expresscard. Tu pa nastane težava: laptop kartico prepozna kot PCI-TO-PCI bridge a mi potej javlja error code 12: not enough free resources...
Drugih gonilnikov za expresscard ni, zaznana naj bi bila avtomatsko. Imam najnovejši BIOS in chipset gonilnike, tudi vse drugo je najbolj aktualno.
Deluje komu taka kartica na laptopu? Ve kdo mogoče rešitev?
LP, Igor
Pred enim mescem sem nabavil laptop hp 6820s, s katerim sem sicer zelo zadovoljen a imam en velik problem. Laptop nima vgrajenega firewire porta zato sem pač kupil firewire expresscard. Tu pa nastane težava: laptop kartico prepozna kot PCI-TO-PCI bridge a mi potej javlja error code 12: not enough free resources...
Drugih gonilnikov za expresscard ni, zaznana naj bi bila avtomatsko. Imam najnovejši BIOS in chipset gonilnike, tudi vse drugo je najbolj aktualno.
Deluje komu taka kartica na laptopu? Ve kdo mogoče rešitev?
LP, Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | si kdo lasti tale adapter za zunanje grafične, je vredno nakupa?Oddelek: Kaj kupiti | 1295 (898) | SimplTech |
» | Goljufanje računalnika-usb>lptOddelek: Pomoč in nasveti | 2470 (1962) | Brane22 |
» | Kateri zmogljiv prenosnik za vsakdanje deloOddelek: Kaj kupiti | 1405 (1257) | alphasaphir |
» | USB 3.0 pokazal, kaj zmoreOddelek: Novice / Matične plošče | 5759 (4237) | jype |
» | Prenosnik, grafika 15 ali 17Oddelek: Kaj kupiti | 1869 (1644) | XPSISTEM |