Forum » Programska oprema » problem s PDF
problem s PDF
lopatca ::
Pozdravljeni!
imam nameščen adobe reader 8, ver.8.1.1. in uporabljam internetni brskalnik opera, ver.9.23! ko hočem odpret kak dokument ki je v pdf-ju mi ga ne odpre oz.mi ga odpre v šifrah in številkah! če pa isti dokument odprem v internet explorerju mi ga pa normalno odpre!
hvala, LP.
tomaž
imam nameščen adobe reader 8, ver.8.1.1. in uporabljam internetni brskalnik opera, ver.9.23! ko hočem odpret kak dokument ki je v pdf-ju mi ga ne odpre oz.mi ga odpre v šifrah in številkah! če pa isti dokument odprem v internet explorerju mi ga pa normalno odpre!
hvala, LP.
tomaž
ildo ::
Nastavi v Operi, da pdf-je odpre Foxit Reader.
(Tools/Preferences; Advanced; Dowloads; application/pdf; klikneš Edit in nastaviš: Open with default application)
(Tools/Preferences; Advanced; Dowloads; application/pdf; klikneš Edit in nastaviš: Open with default application)
lopatca1 ::
kje se pa to nastavi?
pa še neki me zanima glede opere? ko brskam po netu (v operi) se mi stalno odpira okno error console! kje se to izklopi?
hvala, LP
tomaž
pa še neki me zanima glede opere? ko brskam po netu (v operi) se mi stalno odpira okno error console! kje se to izklopi?
hvala, LP
tomaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadležni EdgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1498 (1059) | orreel |
» | Ne bere mi PDF datotek?Oddelek: Programska oprema | 2551 (2323) | opeter |
» | Skrivanje zlonamernih PDF dokumentov v "nedolžne" PDF dokumenteOddelek: Novice / Zasebnost | 5052 (3788) | Brane2 |
» | win 7 ult + Adobe reader 9.xxxOddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1905) | amigo_no1 |
» | Kopiranje besedila iz PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 5582 (5319) | _sem_ |